reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

MADZI witam i gratuluje:) jestem mama 4letniego Piotrusia
MAGDAA hejka:) powodzenia w staraniach o maluszka:)
TREN gratuluje:) bardzo ladne imie wybraliscie
ASIK oby rozbudowa domu poszla Wam szybko i sprawnie:)

Moj P. czesto zagaduje ze chcialby braciszka ale na razie nie planujemy nic
Ja u mamy na weekend :) D. pojechal z kolegami na kajaki na dwa dni wiec skorzystalam i odwiedzilam mame:) musze sie pochwalic ze odkad chodzilam na hakanie malin schudlam 5 kg i obecnie mam wage sprzed ciazy:):) jutro u mas 34 stopnie straszny upal wiec nie wiem jak wytrzymamy:/

reklama
Maciejka bedzie musiala to zrozumiec , ale jakos strasznie agresywnie na to nie reaguje wiec moze bedzie ok
madzialena hej :) nie dziekuje :p

ja szykuje sie do pracy , jakos jak pomysle ze mam tam isc to mi sie od razu nic nie chce. wczoraj strasznie slabo mi bylo i jajnik cos mnie kuł . Musze jak najszybciej zrobic ten test bo boje sie troche tego dzwigania w pracy. Milego dnia :)

MACIEJKA u was przeciez tez wieksza roznica :p
MAGDA dacie rade, moze jak Lucja pozna rodzenstwo to bedzie lepiej. Zabierz ja na usg albo cos ;)

My niestety bedziwmy miec wieksza roznice wieku, mysle ze w przyszlum roku z wakacji przyjedziemy w czworke ;) wiec takie 4/4.5 roku roznicy. Jesli zdecydujemy sie na trzecie to chcialabym zajsc po okolo roku po porodzie. Chyba ze odrazi strzelimy w blizniaki bo mamy niesamowite szanse na to ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzialena ale w ogóle nie planujecie już?
Madzi, magda a co mówią wasze córki nt rodzeństwa?
ja się wcale nie dziwię takim kumającym już dzieciom. Sama miałam 5 lat jak urodził się mój brat i to na dodatek w dzień moich urodzin. Zabrał mi mamę, jej czas i moje swięto hehe pamiętam to do dziś. To jest naprawdę rewolucja dla takiego dziecka.
paulina no właśnie ...

Hej dziewczyny mi sie urodzil bratanek[emoji3]i tak nakrecil mnie na drugie dziecko ze szok!gdyby nie te mieszkanie za male to bysmy sie starali!
Teraz mam mame przy sobie wiec synus tylko baba baba[emoji3]

ja niewiem o jakiej wy rewolucji mowicie. Moi panowie lat 10 i 6 od dawna chcieli miec rodzenstwo mlodsze. No i jak sie udało to oszaleli z zachwytu.

Moim zdaniem tez nie mozna patrzec z ta decyzja na dziecko, jesli sie chce kolejne a starszak nie chce to trudno, z czasem przywyknie , tak samo w druga strone jesli starszak chce a my nie to nie mozna zmieniac decyzji..

KLAUDI my mieszkamy na kawalerce, moze pod koniec wakacji zmienimy mieszkanie z 30 na 64m, ale jeszcze czekam na szwedzkie macierzynskie, od stycznia 2016 mi przyslugiwac bedzie. Ale jeszcze na wakacje chce na wiosne wiec mowie ze moze po wrocimy w czworke :p

Klaudi gratuluję bratanka :))
Tren chyba gorzej ma pierwsze czyli jedynak niż dwoje. Ale wiadomo każde dziecko odbiera inaczej :)
Paulina wiadomo, chyba nikt nie pyta straszaka o takie rzeczy :p
U mnie np rewolucja była ogromna. Do tego stopnia, że nie obyło się bez specjalisty niestety :(

Maciejka F na wiesc o tym ze bedie mial rodzentwo tez szalał z radosci. W zyciu mi nie przyszlo do glowy zeby zanim zaczniemy robic pytac go czy chcialby miec rodzenstwo. Zaszlam w ciąze to go poinformowalam.

reklama
Do góry