reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo to dobrze ze kupencja wyszla :tak::-)
a tak wogole to wjakich godzinach Paulinka chodzi spac ?

a ja sie tak zastanawiam dziewczyny gdzie My sie przeniesiemy jak bedziemy mialy np.25 lat ? :rofl2: bo juz mlodymi mamami nie bedziemy :-D

reklama
No to ja juz za 2 lata nie bede młoda:zawstydzona/y:

z reguły zasypia na chwilke ok 9-10 (zxalezy tez o ktorej rano wstaje), srednio jest to 2 godziny po nocy, pozniej ok 13-14... i czasem jeszcze zdrzemnie sie ok 18... ale teraz po zmianie czasu wszystko jej sie poprzestawiało...
a dzis to juz wogole wszystko inaczej przez to, ze sie tak meczyła...:zawstydzona/y:

ale ja sie pytam powaznie !! gdzie pojdziemy ,przeciez mlode mamy beda Nas wywalac :no::rofl2:

moze zalozymy kiedys tam ..Mlode mamy - przeszly na emeryture..:-D:-D:-D

A ja takbym chciala zeby Ala spala dwa razy dziennie i przesypiala cale nocki a budzila sie przed 8 :-):laugh2:

musze przyznac, ze sposób skuteczny:tak: ale mam nadzieje, ze mała bedzie sobie radzic sama:tak:

Polna... a to mnie juz bedziecie wyrzucać?:zawstydzona/y: ja sie nie czuje stara:-D

Asiowo ale ja nie mowie ze ja Cie chce wyrzucic :szok: :no:
tylko delikatnie wyprosic :-p:-D:-D:-D .....zart ;-):happy2:

a tak swoja droga ciekawe gdzie netgril ? :-)

reklama
Do góry