reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ASIOWO o ile się nie myle to necia miała już @ po porodzie a potem nie miała,chyba o ile dobrze pamiętam!!

MIKUSIA lekarze tak mówią że najlepiej rok poczekać a ja zaszłam w ciąże 3 mc po cesarce i nic się nie dzaiło tylko od początku chodziłam do lekarza co 2 tyg!!O to widze że twoja malusia ma apetyt!!mój to nie chce łyżeczką jesc muszę go zabawiać bo inaczej to buzke zaciska

reklama
Femme kupilam danonki :tak: moze byc ? :-p:-D

Olenka to pstryknij foto tym karniszom bo ciekawa jestem czy byly warte ile kasy :rofl2:

Mikusa pierwszy dzien jest najgorszy - strasznie sie ciagnie :sorry2:
ale za pare dni bedziesz zadowolona bo bedziesz miala czas tylko dla siebie jak Julka pojdzie na drzemke :-)

a u Was tez strasznie wieje ? :dry: slonko swieci ,zero chmurek a wieje chyba halny :-D:crazy:

POLNA co dobrego kupiłaś na obiad???Ja dziś chyba skocze do sklepu kupie udka i pomyśl na kurczaka soczystego D co prawda nie lubi udek ale lubi z rożna a jak się robi ten pomysł to prawie jest taki dam ,do tego jakaś sórówka i frytki...

MIKUSIA Polna ma racje pierwsze dni będzie tak dziwnie a potem się przyzwyczisz!!!

A właśnie przed chwilą Bartek wstał i muszę D budzić ,bo po młodą mamy jechać między 11-12 bo mama ma jakieś sprawy do załatwienia,

POLNA moja Oliwka jak widzi mojego tate to go już nie puści,czasami to nawt to łażinki nie da mu iść bo jest jeden wielki ryk...a kiedyś jak mam mi kupiła opakowanie na prezent bo szliśmy na wesele to wyszłam z nią do bramy ,to ona wsiadła do samochodu i za cholere nie chciała wyjśc i pojechała z dziakami do nich w piżamie ,bo to było o 7 rano!

Ostatnia edycja:
Oliwka na obiad to kupialm zupe w proszku pomidorowa :-D a tak to soki dla Ali i dla siebie kefir bo zrobie dla siebie frytki albo wyciagne kulki ziemniaczane z zamrazalki :tak:
zupa juz ugotowana i Ala wlasnie skonczyla jesc :tak: a na drugie danie z wczoraj jest bigosik wiec nic wiecej robic nie bede !!
jutro musze juz cos wykombinowac co zrobic do jedzenia :rofl2:
a Twoja ma charakterek :-):-D

polna troche ciezko mi zrobic im fotke bo sa zapakowane w torebkach p w takiej postaci:

ale zaraz postaram sie zlozyc chociaz jedną koncowke, tak zebys obrazowo zobaczyla co kupilam:-)

Załączniki

• S4022093.jpg
    S4022093.jpg
    432,8 KB · Wyświetleń: 31
POLNA oj ma i to jaki,tak jest za dziadkiem że to szok ...nawet za mną czy za D tak nie jest!!!Lubi do nich jeżdzić i tak jest od małego!!praktyznie od samego początku często byłam z nią u mamy ,potem zostawała ,a teraz jak tata do nas wpasnie to nie ma bata i musi ją ze sobą wziąść bo jak widzi że dziadzia kurtke zakłada to jest ryk i na ręce do niego chce!!!spryciula mała

tak troszke zlozylam....tu mam jeden koniec a karnisze bedą podwójne....bo chce pozniej jakies ekstra zaslonki kupic z firankami....mam fiola na tym punkcie....
powieksz sobie to lepiej widac:-D

Załączniki

• S4022091.jpg
    S4022091.jpg
    249 KB · Wyświetleń: 32
  • S4022092.jpg
    S4022092.jpg
    255,9 KB · Wyświetleń: 30
Mała mi płacze od godziny i nie umiem jej uspokoić:-( juz nie mam pomysłu co jej jest:zawstydzona/y: nakarmiona, pielucha zmieniona, ząbki posmarowane, zawsze to pomagało, a teraz nic...
zastanawiam sie czy brzusio jej nie meczy... ostatnia kupke miała w czwartek:zawstydzona/y: heh... cierpliwosc mi sie konczy:-(

Olenka no no sliczne karnisze - mi tez sie takie podobaja :tak:;-)

Oliwka Ala tez jest strasznie za dziadkami-znaczy moim rodzicami bo wiadomo ze ma ich na codzien a ze str P to woli Romka(tesciu) :-D do niego lgnie jak przylepa a do tesciowej to tylko fotke zrobic i odrazu ucieka :rofl2::-D

Asiowo 4 dni bez kupki :szok: wiesz dziecko moze wytrzymac pare dni bez kupki ale nie 4 miesieczne :no: maksimum 2 dni !!
ja Ci radze dac Jej cos zeby przyspieszyc kupke bo potem bedzie miala problem :blink:

reklama
Dzieci karmione piersią mogą robic kupki nawet raz na tydzien... wiec dlatego jej nic nie daje! To juz bedzie ostatecznosc, bo nie chce przyzwyczajac jej jelitek do "środków pomocnych":tak:Jak nie bedzie kupki do 16 to dam jej cos popołudniu, jeszcze poczekam...
zasneła...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry