reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo weź ciepła pieluszkę ( żelazkiem nagrzej ją) i zacznij masować brzuszek. Jeśli to nic nie pomoże to weź termometr i zanórz w jakimś kremie,i włóż w pupunię i pomerdaj delikatie. Kupka się pojawi i Paulinka powinna przestać płakać...

reklama
Dzieki Firanka...
Wydaje mi się, ze jak sie obudzi to kupka juz bedzie..., a jak nie to spróbuje:tak:
aż się boję tej kupki....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Firanka ja tam wiem jeszcze ze jak jest problem to dobrze jest posmarowac oliwka odbyt(ale to brzmi :szok::-D) i wtedy latwiej kupka wychodzi :tak:

A Ala gdzies wtrynila smoczka i jedziemy na awaryjnym :sorry2:

Hej dziewczynki ale naplodzilyscie przez te 4 dni:-D
przyznam sie, ze tylko tak pobierznie przelecialam przez te kilkanascie stron zeby zoabczyc czy zadna sie nie rozdwoila:-D

U nas masakra dzis.. lena wstala bylo wszystko ok a teraz ma 38,8 st goroacvzki..nie mam pojecia z czego.. najprawdopodobniejsze jest to ze druga 3 idzie:baffled:bidulka moja..

Asiowo mam nadzieje, ze kupka bylo bo pewnie to ja meczy.. biedna Paulinka..

no i musze uciekac. bo moja maruda siedzi mi na kolanach i wola mama mama..:-(

polna o to nie tylko twoja Ala smoczka gubi....:tak: nasza Wiki tez go zgubila i go nie moge znalesc a ta mi tu wola mimi, mimi.... wygotowalam smoczka ktorego kupilam dla synusia i musialam jej dać bo co innego....:-D

Firanka... a po jakim czasie ma to przynieść spodziewany efekt?:zawstydzona/y: bo narazie nie ma efektu...
chyba bez czopka nie da rady:-(

ok... jest efekt! ale bardzo mało wylazło:-( mała sie tak meczy przez to jabłko ktore dostała...:zawstydzona/y: bo kupka taka gesta:zawstydzona/y: teraz mnie olsniło, ze ostatnio wiecej tego jabłuszka zjadła:-( juz wiem, ze na jabłuszko jeszcze jest za mała:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asiowo biedna malutka, pewnie bardzo sie meczy, ale trzymam kciuki zeby szybko przeszlo
Olenka sliczne te karnisze
Ja sie tak zastanawiam, gdzie sie zglasza dziecko po porodzie??? w tym miescie co sie rodzilo, czy u siebie w gminie??? kurcze bo tu juz termin niedlugo a ja jestem zielona

Mała juz weselsza:tak: dzieki dziewczyny!

Madzik... dziecko zgłaszasz w USC w miescie gdzie urodziłas:tak: nawet jesli jest to na 2 stronie Polski niz Twoje miasto rodzinne:tak:

Polozylam spac Luske bo juz byla nie dowytrzymania :sorry2:
ide podgrzac obiadek ......

Basia biedna Lenka :blink:oby ta goraczka byla od tych zabkow !! !!

Olenka ale chyba potem nie kazalas jej oddawac tego smoka ?:rofl2:

reklama
Basiu... oby Lenka sie juz lepiej poczuła:tak:

A Paulinka z reszta kupki poradziła sobie juz pieknie sama:tak:i chyba juz wszystko ładnie wyleciało... i juz normalna z grudkami jak dotychczas:-) a ta perfuma... mmmm:-D

Do góry