reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina-widziałam i jakoś mnie to nie rusza...
Aniula -rzecz w tym ze Paulina nie wyrazila swojego zdania tylko 2 razy obrazila osoby majace inne zdanie

reklama
u nas chcial 1400, mamy za 1200 ale to po rabatach bo tam Ł kupowal pierscionek i ja polecilam tego jubilera siostrze i bratu, siostra juz zamowila tez klasyczne za 1500 a brat na dniach ma zamawiac.
cos takiego mamy obraczki.jpg

Załączniki

• obraczki.jpg
    obraczki.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 55
My mamy podobne obrączki Tez bez tego paseczka. Takie zwykle..bez dodatków zadnych. No i my te 10 lat temu zaplacilismy o wiele mniej.

Hej

Nie no powalilo mnie to na lopatki 'zobaczcie do matki prezesa' jakos zbytnio mnie nie interesuje co Twoja pani tam skrobie :D i nie zrozumialas mojej aluzji a to przykre :D czemu nie zakladasz ochroniaczy na lokcie i kolana uniknela by Nikola opercaji wiec odpowiedz sobie sama jaka jestes idealna zenada

Sory ale musialam :D

Obraczki super ja uciekam nie bede sie udzielsla gdzie nie mozna normalnie popisac bo panienka wysyla skreeny i sie tym szczyci chce pokazac kim to ona nie jest? Nie wychodzi :)

Olcia na kazdym forum znajdzie ktoś mądrzejszy ,ktory musi innym pokazac jakim są dnem.Bo nie stosują sie do mody, bo oszczedzają, bo cokolwiek innego. I zazwyczaj jak niema poparcia to sie zwija.. z wielkim fochem obrabiając doope ze az szczypie. tak wlasnie postepują ci idealni :)

reklama
Dziewczyny dla rozluznienia atmosfery przedstawiam Wam moje nowe dziecko (albo dziecko Julko) Elizka :D

Załączniki

• 1426882662851.jpg
    1426882662851.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 37
Do góry