reklama
Heej ;*
U nas juz lepiej, Jula prawie zdrowa , ale w tym tygodniu jeszcze nie idzie do przedszkola
Pogoda wiosenna juz ;D oby jak najdluzej
Co do zakupow dla malej to ja nigdy nie kupuje jakis wiekszych ilosci, zazwyczaj na bierzaco no chyba ze wyprzedaze sa ale to tez z umiarem bo pozniej w polowy rzeczy nie wykorzysta... Na wiosne juz wszystko mamy
Aa wszystkiego najlepszego Panie ;p
U nas juz lepiej, Jula prawie zdrowa , ale w tym tygodniu jeszcze nie idzie do przedszkola
Pogoda wiosenna juz ;D oby jak najdluzej
Co do zakupow dla malej to ja nigdy nie kupuje jakis wiekszych ilosci, zazwyczaj na bierzaco no chyba ze wyprzedaze sa ale to tez z umiarem bo pozniej w polowy rzeczy nie wykorzysta... Na wiosne juz wszystko mamy
Aa wszystkiego najlepszego Panie ;p
madzialena647
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Wszystkiego najslodszego z okazji naszego swieta
My dzisiaj jedziemy do tesciow i wracamy jutro, tylko ze musze sie tam z malym busem wybrac bo D. juz tam od wczoraj jest ale chociaz frajde bedzie mial
Milego dnia
Wszystkiego najslodszego z okazji naszego swieta
My dzisiaj jedziemy do tesciow i wracamy jutro, tylko ze musze sie tam z malym busem wybrac bo D. juz tam od wczoraj jest ale chociaz frajde bedzie mial
Milego dnia
Zuzanna Zofia , Filip badz Alan ..ale to wiesz jak , takie gdybanie poki coHej
Lenati a Ty już jakieś imiona masz w głowie?
Tak , biore od samego poczatkuLENATI a ty masz leki na podtrzymanie?
Wszystkiego dobrego kobietki:** my dzis osobno wlasnie wrocilam do domu z Natalia
Hej.
My juz od 2godz na dworze bo Majka tylko na dworze w miare grzeczna bo daje mi popalic ostro.
Jutro jedziemy do siostry T.
Pogoda fajna.
Mezus wyslal kwiaty poczta kwiatowa ale mnie zszokowal
Madzialena- powodzenia w przeprowadzcce
My juz od 2godz na dworze bo Majka tylko na dworze w miare grzeczna bo daje mi popalic ostro.
Jutro jedziemy do siostry T.
Pogoda fajna.
Mezus wyslal kwiaty poczta kwiatowa ale mnie zszokowal
Madzialena- powodzenia w przeprowadzcce
madzialena647
Fanka BB :)
MAGDA dzieki ale romantyczny ten Twoj mezus
My po 13 mamy busa a pogoda u nas dzisiaj super
My po 13 mamy busa a pogoda u nas dzisiaj super
reklama
G
guest-1673535084
Gość
LENATI Alan bardO ladne ;-) macie jeszcze duzo czasu.
MAGDA hohoho moj nie uznaje takiego swieta jak dzien kobiet ";p zyczenia zlozy ale zeby cos wiecej t nie
My juz po spacerze w trojeczke :-) piekna pogoda, 16 stopni w cieniu, A. z mloda grali w pile na boisku a ja siedzialam na laweczce.
MAGDA hohoho moj nie uznaje takiego swieta jak dzien kobiet ";p zyczenia zlozy ale zeby cos wiecej t nie
My juz po spacerze w trojeczke :-) piekna pogoda, 16 stopni w cieniu, A. z mloda grali w pile na boisku a ja siedzialam na laweczce.