reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ANIA ty juz koncowka prawda? Dovrze sie czujecie?
TREN LENATI a wy jak tam? ;-)

U nas dzis A. w domu, ja pije kawe i zaras zrobie wlosy a pozniej zakupki.

Paulina aktualnie 30 tydzien;) czas zaczyna mi sie dluzyc a czuje sie raczej nie specjalnie szybko sie mecze spac mi sie wiecznie chce a wieczorem czuje sie jakby stado bizonow po mnie przebieglo wiec czekam na rozwiązanie z wielka niecierpliwoscia;) wyprawke juz mam cala no oprocz lozeczka bo to moja mama ma kupić;p

Lenati dzieki:)
piekny fasolek:)

Najgorsze jest to ze teraz co 2 tyg na usg musze biegac kontrolować przeplywy.. w 1 ciazy siadly mi okolo 30 tyg i efekt byl taki ze młody urodzil sie w 38 tyg z waga 2040:/ plus lezenie na patologii od 34 tyg

Lenati ogólnie fajnie ze moge tak czesto mloda podglądać ale najgorszy jest ten stres przy tym czy jest ok czy rośnie itd;)

To tak , stres zawsze jest , tez chodze na usg w stresie ... ale juz jestem coraz bardziej spokojna ;) wybraliscie imie?

reklama
Do góry