reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziękuję dziewczyny za powitanie.
Co do mojego chłopaka to sie ucieszył z powodu dzidzi.
Nie ukrywam że nie zabezpieczaliśmy się ale wiedzieliśmy i byliśmy świadomi konsekwencji więc Julita nie jest "wpadką".
Kochamy ją niesamowicie.
A rodzice na poczatku nie byli zachwyceni ale jak zobaczyli jak planujemy dalsze życie ślub i mieszkanie to się przekonali i teraz szaleją na punkcie swojej nienarodzonej jeszcze wnuczki.
Jak i rodzice Michała tak i moi.

Ja ostatnio odczuwam lekkie skurcze ale mam nadzieje że to nic strasznego.

reklama
FIRANKA jeżeli chodzi o warszawe ,to wiem że zlikwidowali korone,a na dole dalej sprzedają!w zeszłym tygodniu była D bratowa to kupuwała dzieciakom ciuchy,a te orginały to trzeba się pytać bo oni po cichu sprzedają ,bo policji się boją!!!!

KASIA ale zbieg okoliczności!!!Super że mały już tak ładnie śpi ,widocznie już ma unormowany plan dnia!!!!a ja na spacer też póżniej lece,dziś ładna pogoda więc szkoda nie wykorzystać!!!!

hej mamusie:tak:
U nas tez całkiem niezle... mała jak zawsze obudziła sie 2 razy... i spała do 8:20 starego czasu:tak: czyli super:tak: zauwazyłam, ze ta 1 pobudka jej to tylko po to by sie przytulic do mamy, bo bardzo mało wtedy ciagnie, odrazu zasypia... niech wróci do spania sprzed 2 tygodni gdy budziła sie raz dopiero ok 5-6:-D
ale ząbki potwornie ja wkurzaja... a mnie juz strasznie przygryza... codzien wydaje mi sie, ze zabek jest coraz blizej i ciagle go nie ma, a maruda mała nie daje spokoju:-p teraz tata sie z nia bawi:tak:
Taka jakas zmeczona jestem ostatnio...
mam nadzieje, ze uda nam sie dzis wyjsc na spacerek, bo ladna pogoda u nas, szkoda tylko,z e juz tak zimno sie robi. Mala bedzie sie wkurzac na spacerkach, bo zawsze jak jej było zle to palec do buzi i był spokoj, a teraz przez grubsza kurtke nie siega do buzki:zawstydzona/y:i ryk:-p moze dzieki temu sie oduczy:-D
Mała znów od 3 dni kupki nie miała i pierdzi równo..., te aromaty:-D ale pewnie lada chwila bedzie big bomba:-)
zycze miłej niedzieli!
Firanka... ja tez jestem gruba w porownaniu do tego co było rok temu:baffled: zaczełam w koncu ciwczyc... i mam nadzieje, ze na sezon letni bede przygotowana:-D Na plaze i tak juz zawsze bede zakład stroj 1-częściowy!

Oliwka ano wlasnie brat pojechal na mecz i mu podwedzilam :-):-D

Asiowo ale czym Ty sie przejmujesz ? na plazach jest mnostwo BIG KOBITEK co waza prawei 100 kg albo i wiecej a chodza w 2czesciowych kostumiach :sorry2:

Kasia no to tylko pozazdroscic ze synus tak ladnie spi ;-)

WItam Nowa mamusie,sliczne zdjecia ;-)

Ja zaraz poloze Ale spac bo juz jest niedowytrzymania :crazy:

Asiowo a myslisz ze takie GIB nie maja rozstepow ? :szok::-D
jak mozna chodzic z nosidelkiem i czytac ? :sorry2: chyba ze Ty mu przewracasz strony ?:-p:-)

a zeby nie bylo widac rozstepow to musialybysmy chodzic w takich kostiumach co siegaly by do kolan :rofl2::-D:-D:-D

ale ja mam kompleksy, a one nie:-p:-)

nosidełko, ale takie na szyje..., ze raczki ma wolne:tak: ale juz sie zmeczył i wsadził mała do wózka i poszli obiad robic:-)

ASIOWO ja cie pociesze ,chuda jestem a mam rozstępy na tyłku ,łydkach i na ramionach, niestety takie śa ceny schudnięcia 15 kg,a i jeszcze cycki,tylko u mnie tak bardzo się nie rzucają w oczy bo są małe io blade!!!!a u ciebie też zbledną ...może kup w aptece maść na blizny ,moja kumpela uzywała jej po ciazy i fioletowe rozstepy jej ładnie zbladły

POLNA a brat się nie drze że tak mu ciągle modem kosisz????a Ala usneła w końcu?????

Ostatnia edycja:
reklama
Asiowo aaaa rozumiem :-) oj ale Ci zazdroszcze ze Twoj tak chetnie chodzi robic obad i to jeszcze cora sie zajmie :sorry2:P jak robi obiad to prosi mnie o pomoc -chodziaz nie wiem po co wkoncu jest kucharzem :-D:-D:-D
ja chce robic np. po swojemu kalafior a ten wydziwia :nerd::rofl2: i mowi ze na gotowaniu sie nie znam :szok::-D

Oliwka a ja myslalam ze ucieklas z Bartkiem na spacer :-p
jak mozna miec rozstepy na ramionach ? :confused:

Do góry