reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena nie boj zaby, zawsze moja mama moze posiedziec ;D no i planujcie cos bo z checia bym szla na wesele nie swoje haha

Sandra fajnie ze zostaje, a z rodzicami moze sie ulozy jakos , powodzenia ;*

Magda ja swojej powiedzialam ze jej smoczek sie zamienil w smoka i pokazalam na necie jak teraz wyglada, podzialalo haha

Bylam na 50 twarzach Greya... Coz za szajs jak dla mnie... Denne to jak... Zero fabuly . nie dla mnie takie filmy, za to czytam fajna ksiazke teraz Sen i śmierc ;D

reklama
Dziś dziewczyny przechodziły same siebie , no i się wydaralam a ci juz na mnie zaczęli ze jestem nie normalna itp i itd. Ale jak mają mi pomóc wieczorem jak są dwie do ogarnięcia to żaden się nie Garnie , ojciec tylko wiecznie narzeka ze mała płacze ze to i tam to.
P. Od środy prawdopodobnie idzie już do pracy dobre chociaż to.

SaNdra- musisz zacisnac teraz zeby... Wiem ze mi latwo mowic ale dasz rade.. To dobrze ze P idzie do pracy. A prywatnie cxy przez agencje?? A

23may- hahha dobreee z tym smokiem :p

MadzialenA- teraz taki okres chorobska wszedzie... Zdrowka.

Magda na razie przez agencję po 3 Mc lub po 6 Mc normalnie . Poznał paru ludzi i tam jedna z ich mam pracuje i go we pchnie z czego się cieszę.
Wiem musze ale mogli by nie kometowac a tata to już w ogóle od kiedy się dowiedział nie odzywa się do mnie.

Ostatnia edycja:
Magda-gratki
Sandra - mowilam ze jak juz będzie wiedziec co i jak to będzie lepiej.
Sandra - co do kaszlu małej moze macie za suche powietrze w domu.
Madzialena - zdrówka
Sandra - rodzica przejdzie , z dziewczynami będzie coraz latwiej bo sa coraz starsze a ty wpadniesz w końcu w rutm nowych obowiązków i się przyzwyczaisz , do konca roku szkolnego zostało zaledwie 5 miesięcy to nie wieczność.

Ja leżę i pije kawę a zaraz biorę się za sprzątanie :) mama przylatuje dziś nie wieeze w to i bardzo się denerwuje

MACIEJKA tak jakos :p
23MAY Nikola
MILENA moze jak bedziecie sie hajtac to jakas kuzynka w ciazy bedzie :p moja byla w 5msc i sama sie zaoferowala ze ona z N. zostanie, N. dopiero przed 23 byla zmeczona wiec ona tez posiedziala. A sama stwierdzila ze do rana by nie wytrzymala

My sie obudzily jeszcze lezakujemy. Wczoraj caly dzien poza domem, najpierw na stoku bylismy a pozniej na zakupy.

Maciejkaa do zerowki chodzi a do pierwszej klasy pojdzie w wieku 7 lat a nie 6 czyli w sumie 2 lata w zerowce posiedzi: ) w koncu dzis do szkoly poszedl bo juz nie wiedział co robić ze soba w ferie i tylko sie psocil;)

Happy .
teraz to trzymam zęby za zębami nie chce mi się z nimi kłócić nie mam na to ochoty . Ale utwierdza mnie w to w decyzji ze słusznie ja podjęliśmy. Tata mi dziś powiedział ze jak wyjadę to on się wyprowadza z domu itp. W końcu wiedziałam że coś wymyśli byle bym nie pojechała z dzieciakami do Angli . Nie mowie nic P bo nie chce go denerwować ale widzi że coś nie gra. Ojciec przechodzi samego siebie od kiedy dowiedział się ze P tam zostaje . Najwyżej wezmę mamę ze sobą albo coś juz nie wiem co robić. Co byście zrobiły?

SANDRA ale ty chcesz jechac zeby mieszkac samemu czy chcesz znowu miec ktores z rodzicow w pokoju obok? A ojciec czemu sie wyprowadza? I czemu zal matki?
ANIA czemu odraczacie pierwsza klase?

reklama
Do góry