reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

U nas dzisiaj piekna pogoda maly na szczescie nie marudzi ze chce na dwor. Juz mu sie ladnie odrywa i mniej kaszle za to ja nie za dobrze sie czuje juteo chyba lekarza odwiedze.

MAGDA zdrowka!
SANDRA i jaka decyzja zapadla?
HAPPYMUM pewnie nie mozesz sie juz mamy doczekac;) i obu Dennisowi szybko przeszlo

Do nas pozniej moja siostra przyjedzie na kawe i chyba jeszcze tesciowie wiec dzien szybko zleci

reklama
Madzialena- dla was rowniez zdrowka ;)

A w ogole to nie wiem czy wam sie chwalilam ze moje dziecko od zeszego czwartku, ponad tydz temu jest bez smoczka :p Wracalysmy ze sklepu i wydawalo mi sie ze go wywalila bo nie moglam nigdzie znalezc go i mowie jej ze wypadl na ulicy a sie okazalo ze mialam go w kurtce hehehhe. Nie dalam jej go. Myslalam ze bedzie to katorga ale na wieczor wlozyla paluszki do buzi raz zassala i stwierdzila ze to nie to i usnela :p przez 3dni pytala o niego ale ciagle mowilam ze zgubil sie na ulicy i kazdemu tez to mowila :p Jak ostatnio poparzyla paluszka to chcialam jej go dac bo tak plakala ale stwierdzilam ze da rade i juz wcale nawet nie pyta o niego, zasypia bez problemu i nawet nie ciaga wszedzie ze soba tez swojej poduszki cholernej :p Teraz zostal nam nocnik :p. Z tym to juz gorzej idzie...

Dziewczyny wszytko wskazywało by został , tylko sama tego do siebie nie dopuszczalam . Wiec P. Podjął decyzję o tym ze zostaje mi wystrczylo się pogodzenie z tym , chociaż wiedziałam że tak będzie ja wczoraj powiedziałam Pas miałam dość tego ciągłego nie wiem . Przyjęłam to ok spodziewałam się po części tego.
Maciejkaa ja miałam zalamke w piątek i to totalną byłam już skłonna powiedzieć wracaj.
Teraz czuję tak jakby spokój bo wiem na czym stoję.

MAGDA to super ze tak szybko udalo się odrzucic smoczka:) u nas tak samo bez podstepu sie nie obeszlo:)
SANDRA teraz juz wiecie na czym stoicie oby wszystko poszlo po Waszej mysli;)

Tesciowie niedawno pojechali, siostra tez byla przywiozla P. gre rybki i trzeba lowic wedka malemu sie podoba:) a tak to choroba powoli odpuszcza

Madzialena 647
Oby się opłacało . No cóż zobaczymy byle do kwietnia jak ja to mówię takie sobie pocieszenie ha ha .
Dobrze chorubsko juz was odpuszcza , u nas u Pati kaszel został który ją meczy w nocy przez 40 min i później wraca kolo 16 stej dziwne ale mam nadzieje szybko się skończy.

Paulina a czemu z proszkiem do prania? :p
Happy zdrowia dla Dennisa!
Milena&&
Sandra to super że jesteś już spokojna :)
Magda to gratulacje!
Ania synek chodzi do zerówki czy do szkoły?

Sandra- a co sie znowu dzieje??

Nudna niedziela zleciala... Bylismy na spacerze bo pogoda fajna i zlecialo.. Zjadlabym jakas pizze...:dry:

reklama
SANDRA a co sie stalo?:/

Mnie kaszel coraz gorzej meczy:/ z samego rana zadzwonie do przychodni bo tam jak zwykle ciezko sie dodzwonic moze beda miejsca i przyjma

Do góry