reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wow wampi wielki szacun :O podziwiam Cie jestes 'wielka'

Paulina no niska nie jestem mialam kiedys kompleks przez to bo bylam najwyzsza z dziewczyn ale pozniej mialam gdzies to bo jak koledzy mowili ze fajna figura dlugie nogi to 'puszylam sie' jak paw :p

Maga mam to samo z cycami push up i szukaj chlopie jak masz czas haha :D
Ale za to pupcie mam zajebiaszcza :p
Nid moge wyjsc z podziwu Wampi Zu usnie i lece ujedrniac moje cialko :D do wakacji bede boska ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Wampi moim problemem właśnie sa chaotyczne i nie przymyslane posilki myslalam ze w ciąży sie uteperuje z regularnym jedzeniem ale cienko mi to idzie bo raz mam ochote jesc a raz mnie mdli na mysl o jedzeniu..:/ mam nadzieje ze zostanie mi to ze nie bede jadla na noc ostatnio nie mam w ogóle na to ochoty bo zgaga mnie meczy wieczorami.
Tez ćwiczyłam z mel b i tifany i chwile przed zajściem w ciaze znalazłam tez natalie gacka ona tez miala ciekawe ćwiczenia np tabate miala fajna po porodzie zabiore sie z powrotem za siebie ostatnio słuchałam program o tym ze 2 tyg po porodzie można juz zaczac ćwiczyć wiec nie bede miala wymowki :p
Chodakowska mnie nudzila z nia wytrzymalam pare dni;)

Hej
Podziwiam Wam za siły na ćwiczenia ;)

Wczoraj tyle zostawiłam kasy w aptece, że do dziś mnie to boli :p
Czy Wasze dzieci też tak bardzo nie lubią inhalacji?

Maciejkaa moj maly dostaje inhalacje odkąd skończył rok i wtedy to byla wielka mordega zeby go zinhalowac ale po czasie sie przyzwyczaił teraz bardziej sie wkurza ze to trochę trwa ale wie ze musi i jego marudzenie nic nie da;)

On zawsze duzo chorowal bo jest alergikiem a teraz jak zaczal zerowke to 2 tyg max do szkoły pochodzi i chory wiec znam ten ból zostawiania pieniedzy w aptece niestety:/

DZIEWCZYNY !! Z okazji walentynek zycze Wam duuuuuuzo miłości, sexu ;) wsparcia Waszych partnerow w kazdej sytuacji :) i w ogole wszystkiego co sobie wymarzycie:D

Załączniki

• 1423899614910.jpg
    1423899614910.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 67
Osobna wypłata na leki być powinna, albo jakaś specjalna karta bez limitów :D

Ja mam samotne walentynki :(((( ale i tak jestem już na to za stara :p

No dokładnie przydalo by sie jakies dofinansowanie ale pomazyc mozna niestety o takim pomysle ;)

Ja tam z przymrużeniem oka patrze na te walentyki ale jak kwiatka mi nie przyniesie to sie wkurze:p nie obchodze ale kwiatka mógłby kupić:p

reklama
Hej . Dziewczyny
Z tym wyjazdem P mam taki mętlik w głowie aż z tego wszystkiego mnie boli
Chodzi o to ze te 2 tyg może być mało i musiałby zostać na dłużej. Ale żeby nie było tak pięknie odrazu z miejsca traci pracę tu. Niby filip mówi ze ja dostanie na pewno. I tu jest to czy oby na pewno. Nie wiemy co mamy robić. Teraz jest wszystko abo nic.

Do góry