reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - mój S tez najwyższy nie jest bo ma 180cm a ja niecale 170 cm.
Ja tez przed @ ale nie mam pojęcia kiedy przyjdzie

reklama
HAPPY ty do niskich kobiet tez nie nalezysz ;-) ja to prawie zawsze jestem najnizsza z towarzystwa hahaha

Wampi-u mnie odwrotnie tyłek duzy ale nogo mam szczuple bardzo. Talie zawsze waska mialam ale po porodzie bylo 66cm no ale 60 to dla mnie idealbie wiec cwiczylam duzo i doszlam do 60cm ;) ja mam biodra szerokie przu wadze 49kg mam ok 90cm jedynie plus to taki ze mam okrągłą pupe teraz tylko cwicze zeby ujedrnic

U nas tez pogoda typowo wiosenna:) za to w domu szpital wszyscy kaszla

Co do figury to nogi jeszcze ujda ale brzuch i pupa przydaloby sie popracowac:p nawet nie wiem jakie mam wymiary dawno sie nie mierzylam :)

Dziewczyny wiem ze nie wypada sie chwalić no ale jednak sie pochwale ze 3 moje wiersze znajdą się w tomiku poetyckim :) co prawda będzie wydany tylko w 1000szt. No ale zawsze coś

Wampi dziękuję :*
to tak jak u mnie z biodrami, sukirnke znalezc to mega problem bo jak w talii oj to w biodrach nie wejde a jak b biodravh ok to w tali 10 cm za dużo no ale nikt idealny nie jest :)

HAPPYMUM wielkie gratulacje ;)

Ja wlasnie tworze ciasto walentynkowe dama kier :
P Moj D. jest lasuchem to na pewno sie ucieszy :)

reklama
Do góry