reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - mój S tez najwyższy nie jest bo ma 180cm a ja niecale 170 cm.
Ja tez przed @ ale nie mam pojęcia kiedy przyjdzie

reklama
HAPPY ty do niskich kobiet tez nie nalezysz ;-) ja to prawie zawsze jestem najnizsza z towarzystwa hahaha

Wampi-u mnie odwrotnie tyłek duzy ale nogo mam szczuple bardzo. Talie zawsze waska mialam ale po porodzie bylo 66cm no ale 60 to dla mnie idealbie wiec cwiczylam duzo i doszlam do 60cm ;) ja mam biodra szerokie przu wadze 49kg mam ok 90cm jedynie plus to taki ze mam okrągłą pupe teraz tylko cwicze zeby ujedrnic

U nas tez pogoda typowo wiosenna:) za to w domu szpital wszyscy kaszla

Co do figury to nogi jeszcze ujda ale brzuch i pupa przydaloby sie popracowac:p nawet nie wiem jakie mam wymiary dawno sie nie mierzylam :)

Dziewczyny wiem ze nie wypada sie chwalić no ale jednak sie pochwale ze 3 moje wiersze znajdą się w tomiku poetyckim :) co prawda będzie wydany tylko w 1000szt. No ale zawsze coś

Wampi dziękuję :*
to tak jak u mnie z biodrami, sukirnke znalezc to mega problem bo jak w talii oj to w biodrach nie wejde a jak b biodravh ok to w tali 10 cm za dużo no ale nikt idealny nie jest :)

HAPPYMUM wielkie gratulacje ;)

Ja wlasnie tworze ciasto walentynkowe dama kier :
P Moj D. jest lasuchem to na pewno sie ucieszy :)

reklama
Do góry