reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA no ja sie wlasnie czuje zle. Poprostu nie pewna siebie. Znaczy sie w towarzystwie czuje sie ok ale jak ktos nieznajomy sie na mnie popatrzy to odrazu glowa w dol i se mysle ze pewnie gruba jestem i dlatego. Wczesniej tak nie bylo
WAMPI mnie 36 w tylku nie puszczaja :p ostatnio w new yorkerze kupilam spodnie 37, ale bylam dumna :d i najsmieszniejsze jest to ze i z waga 63 i 69 nosze te same spodnie.. najwiecej poszlo w brzuch
MACIEJKA ja nie wiem jaka pogoda jest w Polsce ale tu jeszcze dobre poltora miesiaca z kozaczkach chodzic bedziemy. Gdzies na poczatku kwietnia adidaski

reklama
MACIEJKA moze na wyprzedazach jakies zimowe buciki maja przynajmniej nie bedzie szkoda ze tylko troche w nich pochodzi, na pewno juz zaczynaja ceny obnizac
PAULINA ja odkad urodzilam to nabralam wiekszej pewnosci siebie ze szczerze malo mnie obchodzi kto co sadzi o moim wygladzie:) wazne ze ja sie dobrze czuje i ze podobam sie D. ;) najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czula:) a co do rozmiarow to ja w spodnie r 36 ledwo sie mieszcze nogi wcisne ale gorzej sie zapiac :D moj ulubiony zestaw to legginsy i dluzszy sweterek; P

MADZIALENA no wlasnie najwazniejsze ze ty sie dobrze w tym ciele czujesz a ja sie dobrze nie czuje :p dlatego cos ze soba robie i wyjatkowo mam.meeeegaa motywacje.

PAULINA to dobrze ze masz motywacje;) mi do zrzucenia jeszcze troche zostalo ale wlasnie nie mam tej motywacji:/ ciagle mam wymowke ze do lata jeszcze daleko:)

Boziu dziewczyny jakie wy niskie jestescie :D 176 i 67kg ale w moim przypadku to jest ok samych kosci nie mam :D

Renata super ze z kropka wdzystko ok :) oby do samego konca

Miska juz spi dzis taka piekna pogoda ze poszlysmy po zlobku na plac wszedzie miala piasek w pampie tez :D ja swoja walentynke zabieram do akademi zabaw i na lody czy co tam bedzie chciala a w niedziele do siostry na ur :D

Psulina pamietasz jak dalam kiedys pomydl na urodziny ? :D mialam Ci przypomniec ald co to dokladnir bylo nie pamietam cos o starosci :D

Paulina jutro zaczyna sie 8 tydzien.

Wampi mialam podobnie z samooceną. Im mniej kilo... tym wiecej wad w wyglądzie swoim widzialam.potem znow przytylam do 63 kg.. i zaczelam byc bardzo pewna siebie ( chociaz zawsze bylam ). Teraz znow waga mi rosnie..narazie nabieram masy zeby pozniej sie formowac. I wystarczy mi tyle ze Ł za mną swiata nie widzi i nawet jak wazylam 80 kg dla niego bylam najpiekniejsza na swiecie :)

IJa juz na nogach znów:/ dobrze ze jutro i w niedziele nie musze tak wcześnie wstawać.
Tren-trzymam kciuki zeby dzidzia sie super rozwijała caly czas!

Co do wagi ja zawsze waze kilka kilo za mało, ostatnio przytyłam i mówiąc nie skromnie mam świetną figurę (nie luczac dużego tyłka) waze ok.55kg mam znów 60cm w talii, biust tez w sam raz bi noszę miseczke C ;) S. Podobam sie zawsze, wiem ze dla niego jestem naj i to sie liczy ;)
Co do pewności siebie hmmm zawsze byłam pewna siebie. ..Czasem aż za bardzo...teraz patrze realistycznie i wiem ze nie wyglądam idealni ale staram sie zmienić to co mi sie nie podoba ;) mam dni kiedy łapie dola i nie podobam sie sobie bo nie ukrywam ze jeszcze sporo pracy przede mną ale dobry sex i komplety S. Poprawiają humor .
Co do rozmiaru spodni to nie wiem dawno jeansów nie nosiłam bo teraz tylko leginsy... ale w niektóre 8/36 ciężko mi tylek wcusnac bo mam 95-97 cm w biodrach : / ale duże tylki w modzie są

Ostatnia edycja:
Hej
My dziś znów do lekarza. 3 raz w tym tygodniu :szok: tym razem z małą. Obstawiam krtań bo ma charakterystyczny kaszel..

Hejka

MACIEJKA duzo zdrowka dla coreczki! U nas w rodzinie wszystkie dzieci chore:(

A ja wstalam z katarem
... znowu sie zaczyna:/ maly w nocy na szczęście sie nie budzil

OLCIA to Ty wysoka babka jestes;)

reklama
OLcia o boziu to ty wyzsza od mojego A. :p moj ma 175cm
MADZIALENA zdrowia dla was!
RENATA teraz powoli do przodu!
WAMPI ale tu wygladasz naprawde super, nie ta Daga co na poczatku mojego pisania tutaj ;-) i dla Ciebie wielk szacun zrzucic 52kg to nie lada wyczyn!

Ja dostalam @@ wiedzialam juz od wczoraj bo tylko A. przyszedl to zaczelam napieprzac na niego, az wkoncu sam zapytal czy mam pms i czy ma sie nic nie oddzywac hahaha

Do góry