reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA no ja sie wlasnie czuje zle. Poprostu nie pewna siebie. Znaczy sie w towarzystwie czuje sie ok ale jak ktos nieznajomy sie na mnie popatrzy to odrazu glowa w dol i se mysle ze pewnie gruba jestem i dlatego. Wczesniej tak nie bylo
WAMPI mnie 36 w tylku nie puszczaja :p ostatnio w new yorkerze kupilam spodnie 37, ale bylam dumna :d i najsmieszniejsze jest to ze i z waga 63 i 69 nosze te same spodnie.. najwiecej poszlo w brzuch
MACIEJKA ja nie wiem jaka pogoda jest w Polsce ale tu jeszcze dobre poltora miesiaca z kozaczkach chodzic bedziemy. Gdzies na poczatku kwietnia adidaski

reklama
MACIEJKA moze na wyprzedazach jakies zimowe buciki maja przynajmniej nie bedzie szkoda ze tylko troche w nich pochodzi, na pewno juz zaczynaja ceny obnizac
PAULINA ja odkad urodzilam to nabralam wiekszej pewnosci siebie ze szczerze malo mnie obchodzi kto co sadzi o moim wygladzie:) wazne ze ja sie dobrze czuje i ze podobam sie D. ;) najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czula:) a co do rozmiarow to ja w spodnie r 36 ledwo sie mieszcze nogi wcisne ale gorzej sie zapiac :D moj ulubiony zestaw to legginsy i dluzszy sweterek; P

MADZIALENA no wlasnie najwazniejsze ze ty sie dobrze w tym ciele czujesz a ja sie dobrze nie czuje :p dlatego cos ze soba robie i wyjatkowo mam.meeeegaa motywacje.

PAULINA to dobrze ze masz motywacje;) mi do zrzucenia jeszcze troche zostalo ale wlasnie nie mam tej motywacji:/ ciagle mam wymowke ze do lata jeszcze daleko:)

Boziu dziewczyny jakie wy niskie jestescie :D 176 i 67kg ale w moim przypadku to jest ok samych kosci nie mam :D

Renata super ze z kropka wdzystko ok :) oby do samego konca

Miska juz spi dzis taka piekna pogoda ze poszlysmy po zlobku na plac wszedzie miala piasek w pampie tez :D ja swoja walentynke zabieram do akademi zabaw i na lody czy co tam bedzie chciala a w niedziele do siostry na ur :D

Psulina pamietasz jak dalam kiedys pomydl na urodziny ? :D mialam Ci przypomniec ald co to dokladnir bylo nie pamietam cos o starosci :D

Paulina jutro zaczyna sie 8 tydzien.

Wampi mialam podobnie z samooceną. Im mniej kilo... tym wiecej wad w wyglądzie swoim widzialam.potem znow przytylam do 63 kg.. i zaczelam byc bardzo pewna siebie ( chociaz zawsze bylam ). Teraz znow waga mi rosnie..narazie nabieram masy zeby pozniej sie formowac. I wystarczy mi tyle ze Ł za mną swiata nie widzi i nawet jak wazylam 80 kg dla niego bylam najpiekniejsza na swiecie :)

IJa juz na nogach znów:/ dobrze ze jutro i w niedziele nie musze tak wcześnie wstawać.
Tren-trzymam kciuki zeby dzidzia sie super rozwijała caly czas!

Co do wagi ja zawsze waze kilka kilo za mało, ostatnio przytyłam i mówiąc nie skromnie mam świetną figurę (nie luczac dużego tyłka) waze ok.55kg mam znów 60cm w talii, biust tez w sam raz bi noszę miseczke C ;) S. Podobam sie zawsze, wiem ze dla niego jestem naj i to sie liczy ;)
Co do pewności siebie hmmm zawsze byłam pewna siebie. ..Czasem aż za bardzo...teraz patrze realistycznie i wiem ze nie wyglądam idealni ale staram sie zmienić to co mi sie nie podoba ;) mam dni kiedy łapie dola i nie podobam sie sobie bo nie ukrywam ze jeszcze sporo pracy przede mną ale dobry sex i komplety S. Poprawiają humor .
Co do rozmiaru spodni to nie wiem dawno jeansów nie nosiłam bo teraz tylko leginsy... ale w niektóre 8/36 ciężko mi tylek wcusnac bo mam 95-97 cm w biodrach : / ale duże tylki w modzie są

Ostatnia edycja:
Hej
My dziś znów do lekarza. 3 raz w tym tygodniu :szok: tym razem z małą. Obstawiam krtań bo ma charakterystyczny kaszel..

Hejka

MACIEJKA duzo zdrowka dla coreczki! U nas w rodzinie wszystkie dzieci chore:(

A ja wstalam z katarem
... znowu sie zaczyna:/ maly w nocy na szczęście sie nie budzil

OLCIA to Ty wysoka babka jestes;)

reklama
OLcia o boziu to ty wyzsza od mojego A. :p moj ma 175cm
MADZIALENA zdrowia dla was!
RENATA teraz powoli do przodu!
WAMPI ale tu wygladasz naprawde super, nie ta Daga co na poczatku mojego pisania tutaj ;-) i dla Ciebie wielk szacun zrzucic 52kg to nie lada wyczyn!

Ja dostalam @@ wiedzialam juz od wczoraj bo tylko A. przyszedl to zaczelam napieprzac na niego, az wkoncu sam zapytal czy mam pms i czy ma sie nic nie oddzywac hahaha

Do góry