reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23May mi tez sie to nie podoba [emoji5] ja chcialam moje przerobic ale pozniej sie jakos zakrecilam, i zostalo takie [emoji14] bo zamiast perelek i lekkiej koronki na rekawkach chcialam same krysztalki swarovskiego. Ale ledwo dojechalisny na sale to sciagnelam bolerko, pierwszy taniec juz bez.

reklama
23May nadal nie mam zdjec :p ale Nikoli kupywalam sukienke w hm, biala w czarne paseczki na grubszych ramiaczkach, lekko rozkloszowana do kolanka. Wsumie to zwykla, ja nie lubie dla malych dzieci tiuli, chociaz wstepnie miala taka miec :p teraz w sierpniu Nika ma niesc obraczki i cos szwagierka mowila o takich tiulach i nie wiem czy sie na to zgodze.. a jak sie zgodze to ja na weselu przebiore

23 may no powiem ci ze zorganizowanie wesela i sluvu w pol roku.. podziwiam :p

Edit
A macie juz sale?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie tam nie przeraza ze to mało czasu zostalo bo sala juz jest, muzyka jest, kamerzysta za tydzien wiec takie grubsze sprawy są zrobione. mnie przeraza fakt wyborów ... typu zaproszenia ,buty

reklama
23May ktora sale macie? Ja chorowalam na Chocholowy Dwor ale moj nie podzielal tego bo ze za daleko :(
MACIEja tzn?

Do góry