reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA nika ostatnio do A. z pytaniem "tatusiu ile masz dzieci?" (Swoja droga nie wiem gdzie ona takie cos uslyszala) a A. do niej narazie mam jedno ale bede mial jeszcze dwojke corusie i synusia i mamusia wcale nie musi sie na to zgadzac.. a mi oczy z orbit wylecialy hahaha chyba nie normalny z trojka to bym miala caly leb siwy.

Moja tez kaszle, ale coraz mniej bo dostala meega syrop na kaszel ;-) bo takto prawie pluca wypluwala.

reklama
PAULINA hehe dzieci to czasem takie pytania zadaja ze szok ;) moj D. ostatnio pytal sie malego czy chce siostrzyczke to odpowiedzial ze jak sie bedzie z nim bawic to on chce :p ale serio na razie nie planujemy ale kiedys kto wie

MADZIALENA no my tez narazie nie starany sie, wrocilam do yasminelle i tak leci.. ale ja bym chciala ;-)

Heeejka ;*
U nas małe tez pokaszluje.. kolejny raz:wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje ze przejdzie

Ostatnio Julka tez pytała pare razy o rodzenstwo, ale została 'uświadomiona' że musiałaby się dzielic wszystkim i nie było by wszystko dla niej (przedewszystkim mamą by się musiała podzielic) więc podsumowała ze już nie chce rodzenstwa ;)

Olcia, wspolczuje z praca ;)
Happy, ładni Ci w okularach ;)
Paulina, to teraz masz mini dywanik pewnie hahahahaha a i gdzie kupowalas bolerko na ślub? bo ładne ;)

23MAY nie kupywalam. Koszt takiego nowego 250zl, wiec wypozyczylam za 80zl z salonu co suknie kupywalam ;-)

Na allegro po 90 widzialam własnie i się zastanawiam, niby mam miec jakies gratis do sukienki ale chyba wole takie

23May jak bedziesz miala przymiarke to zapytaj jakie ci dodadza bolerko gratis podejrzewam ze jak gratis to szalu moze nie byc :p a jak ci sie nie spodoba to zamowisz inne

23May tak domyslalam sie ze takie :p ta kuzynka co szyla w Mai na Filipa tez dostala zwykle atlasowe z krotkim rekawem, slabo to wygladalo do sukni na ktorej bylo duzzo koronki.

reklama
Do góry