reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
HAPPY musisz sobie popatrzec, na necie jest duzy wybor albo na stronie tassimo popatrz jakie sa ;-) bo dolce gusto ma inne kawy i tassimo inne, w dolce np nie ma czekolady milki niestety, kiedys pilam z tassimo kawe creme brulee, pychaaa! ale to chyba sezonowka byla bo ostatnio jak patrzylan na necie to nie bylo

My po 8 wstalysmy, byly lokator wkoncu przyjechal po swoje rzeczy z piwnicy, wiec bedzie luz ;-) a jutro kupujemy lozko w koncu i nowy dywan bo tamten A. wsadzil do pralki i nastawil na 95C... bo on myslal ze tak samo jak z posciela zeby bakterie wygotowalo hahaha

Hej dziewczyny

Magda super ze zjezdzacie do Pl :) zawsze to bluzej rodziny

Madzialenka trzeba w koncu przeciac pempowinke i zobaczyc co to zycie z wlasna rodzina nie bedziesz zaliwala

Ja zostalam bez pracy bo ta pinda zamyka koncem lutego salon wiec ja jestem sobie na L4

Hejka:)
My pospalismy do 10:) juz po sniadanku a na obiad dzisiaj u nas ryba z surówka z kiszonej kapusty;)
PAULINA hehe faceci :) no zdarza sie tylko teraz nowy dywan musisz kupic :p
OLCIA to nieciekawie z praca:/

Ostatnia edycja:
OLCIA ale jak jestes na l4 to nie moze cie zwolnic?
MADZIALENA no a mialam isc sama wrzucic to on sie upieral ze on potrafi i ze sam pojdzie.. no to narobil :p

Hejka, dawno mnie tu nie bylo :p

Olciaaa wspolczuje z praca :///

U nas wszyscy zaczynamy byc chorzy, Miki od wtorku na antybiotyku, a dzis Hania z Danielem sie rozkladaja.... normalnie cudownie...
Juz wiosna moglaby przyjsc :confused2:

LIZA moja dwa antybiotyki w styczniu ;-) jeden w pl a tydzien temi dostala na zapalenie ucha wiec tez kolorowo.. mam nadzieje ze na tym skonczymy.
OLCIA to lipa troche ;/

Hej Liza :)

Ni nie mowcie bo Zu od soboty chora az juz mam dosc a kij wie czy wyzdrowieje do poniedzialku bo nie chce inhalacji ani nic

reklama
OLCIA, LIZA zdrowka dla dzieciakow!

Moj P. z kolei pod wieczor kaszle, w nocy troche a rano i w dzien nic.. sama nie wiem czy cos mu podawac moze chociaz inhalacje mu zrobie z samej soli :/

Aa musze sie pochwalic ze po raz kolejny zostane ciocia:) tym razem dzidzia bedzie u mojego najstarszego brata:) trojke juz maja podziwiam ich

Ostatnia edycja:
Do góry