reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda pewnie masz rację :) Ja z mama jestem bardzo zżyta, mimo tego że mam starsze siostry ona zawsze jak ma problem czy chce sie poradzic to przychodzi do mnie :) Ale jak coś damy radę

Ja juz spakowana i niedługo do domu

reklama
Hej odebrałam okulary...wrzucam zdjęcie i proszę o opinie tylko szczerze

Załączniki

• 1422980624891.jpg
    1422980624891.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 46
  • 1422980668094.jpg
    1422980668094.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 43
HAppy- bardzo mi teraz moja znajoma przypominasz ;) A przymierzalas takie oprawki bardziej widoczne? Tzn mam na mysli takie grubsze i wieksze? Tez by fajnie wygladaly ;) a poczekaj jak sie przyzwyczaisz do nich to nieraz do spania sie w nich polozysz lub wejdziesz pod prysznic :p ja tsk mialam :p. A jaka masz wade? Ja jak wroce to tez sie wybieram do okulisty zeby sprawdzic jak tam u mnie. Bo nosilan od podstawowki ale skorygowalam sobie do 0.25 i przy takiej nie trzeva nosic na codzien tylko do czytania, tv itp... A ja jak juz nie musialam to wcale nie nosze :p No i prawko musze wymienic z nazwiskiem a mam na tamtym okulary wiec musze miec pismo czy mam miec czy nie.

Hej dziewczyny
Happy bardzo Ci do twarzy
My dziś zaczynamy pakowanie P
Wiec jest zamieszanie ale moje dziaslo wraca do normy i m8ge w miarę normalnie jeść, dziś spadło tyle śniegu ze jutro idziemy na sanki z dziewczynami super cieszę się że P się zalapie na pierwsi sanki tej zimy. Odezwę jak mi w miarę czas pozwoli. Miłego dziewczęta

MAGDA a ja znowu w pl to musze jazdy zaczac :confused: teorie zrobilam w lipcu 2014 wiec po roku prawie pasuje sie zebrac..
HAPPY moim zdaniem lepiej bez okularow. Ale ladnie ;-)
SANDRA juz nie dlugo..
MADZIALENA az tak jestes zzyta z mama ze chcesz w jednym pokoju z dzieckiem mieszkac nadal? Ja bym sie nie zastanawiala :p

Ja sobie tak nysle ze za max rok to pasuje miec wiecej niz dwa pokoje :p no bo jak sie mloda przebudzi a tu tatus cos z mama robia hahaha

U nas ok mloda zdrowieje, ja tez powoli sie kuruje ale A. zlapalo wiec wieczor jest komiczny :p

Hejka:) u nas rowniez sniegu napadalo a ja dzisiaj gazetki rozworze hehe:)
HAPPYMUM pasuja Ci okularki a Ty jak sie w nich czujesz?:)

SANDRA on ma pelne prawa? Tzn takie ze gdyby byl h.ujem to moglby ci nie dac zgody i W. nie mogla by wyjechac?

reklama
Paulina - co do okularówam takie zdanie jak ty. Jest nieźle ale bez jest lepiej.
Ja sobie nie wyobrażam mieć pokoju Dennisem ale to pewnie przyzwyczajenie bo zawsze miał swój pokój a jak miał 6miesiacy to juz tam w nocy tez spał. Nie wyobrażam sobie zabawek u siebie w pokoju bo to mnie drażni strasznie
Sandra - trzymam kciuki
Madzialena - czuję się dziwnie

Do góry