reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jeszcze parę dni i po ospie będzie, pęcherzyki zaschnięte teraz czekamy az całkiem znikną

Happy a myślałaś nad soczewkami? Sorry, że pytam ale chyba nie masz najlepszych relacji z mamą skoro tyle nie rozmawiałyście?

Madzialena powodzenia

Magda mieszkam 25km od Gorzowa a czemu pytasz? Będziesz w okolicy?

Paulina zdrówka dla młodej

reklama
HAppy- no to kciuki za pomysla i udana wizytacje mamuski ;)

Asik- nie wiem czy doczytalas ale zjezdzamy do Polski i bedziemy mieszkac w Sulechowie. ;)

Hej :*
MACIEJKA wbrew pozora nie mam spokojnego dziecka , ale rozumne i wytrzymala ;)
PAULINA nie , nie jestem .

Nataja mi sie obrazila , uciekam ;)

Hej
Happy dasz rade z mamą ,
Ja nie sety po weekendzie padam ból zęba nie pozwala funkcjonować mi już normalnie wiec dziś idę na rawanie ich dwóch jestem wykończona , mam nadzieję że jakoś przeżyje , trzymajcie kciuki .
Magda0109 u nas jest to samo większość z rodziny praktycznie modli się by Paweł wrócił po 2 tyg do polski , inne bzdety bajery co już mnie zaczyna denerwować jeszcze bardziej .

Hejka:)

My u teściów do jutra:) Wczoraj byliśmy oglądac mieszkanie.. jak dla nas jest super, dwa pokoje, duża kuchnia i łazienka. Dostępne będzie od kwietnia:) jeszcze się decydujemy ale na to wyglada że jednak je wezmiemy. Tylko ciekawe co na to moja mama.. ostatnio z nią rozmawiałam to mówiła ze ona zniesie wszystko( kłotnie mojego brata z D.) żebyśmy tylko tam mieszkali;/ ciężko będzie nie tyle jej co mi samej no ale jak mamy być razem to trzeba sie na coś zdecydować. U mamy i tak będę co weekend bo z siostrą bym się zabierała:p Aa i jedyny minus dwaj kumple D. tez będą tam wynajmować więc jedyne czego się boje że D. będzie więcej u kolegów jak w domu.. no ale trzeba dac mu szansę po za tym do kwietnia jeszcze daleko

asik to dobrze że juz prawie po chorobie, dzielnie zniósl ospę:)
happymum super niespodziankę mama zrobiła:) wizyta na pewno będzie udana:)
sandra powodzenia u dentysty :)

Sandra - i jak zęby?
Madzialena - przyzwyczaisz się do mieszkania bez mamy.
My dopiero do domu wróciliśmy. Byliśmy na hot dogach i lodach , , oglądać meble do dennisa pokoju no i koszt to 180funtow + łóżko. Później jeździliśmy po sklepach ze sprzętem w poszukiwaniu kamery (gopro hero 3+) 8 sklepów a kamerki nie było :/:/:/
Dziewczyny ma któraś ekspres Dolce gusto albo tasimo?

HapPy- i wybraliscie cos? Ja mam tassimo, dla mnie bomba, uwielbiam ta kawe, jak z kawiarni ;)

Bylam dzis u naszej bylej niani i Majke cos opetalo od wczoraj.. masakraaaa... Tak ugryzla mlodego ze jejuuuuu.. Pozniej bila go po glowie.. W szoku bylam..
Jak wrocilysmy to tez dalej czadu dawala.. Teraz lezy w koncu cichoooooo...

Magda - właśnie nie wiem który:/ teściowa tez ma tasimo i mówi że super ale dolcr gusto ładniej wygląda :D
Kamerkę znalazłam ale goPro hero 4 (£279, 90!!!masakra)
Dennis juz spi :) wymeczony po calym dniu jeżdżenia

reklama
Happy masakra 40 min rwania bo co chwyciła to się wykruszal musiała go drutowac wychodziłam z tamtad dumna ze wytrzymałam a jeszcze 2 rwania przedemna gorzej jak wróciłam do domu , nie mogę się nachylac bo aż mi wszystko pulsuje oby do jutra.

Do góry