reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młody padł już o 19 więc wieczorek mam dla siebie. Ciekawe o której wstanie, oby tylko nie przed 7. Później już może bo i tak wstaję O. do szkoły wyszykować. Jutro pierwszy dzien idzie po miesięcznej przerwie

Happy trzymam kciuki aby relacje z mamą były coraz lepsze:tak: ja ekspresu nie mam wcale

Magda Sulechów.. trochę daleko bo ok 100 km ale gdybyś była w GW to spotkanko obowiązkowe;-)

Madzialena fajnie, że mieszkanko się spodobało. Czyli co, we kwietniu przeprowadzka?

Sandra dzielna dziewczynka;-)

Cześć dziewczyny . ;)
U nas słabo młodemu ida 2 górne trójki .. Jest niespokojny marudzi a ja jestem wykończona .. Co prawda Ł pomaga mi dużo ale po 10 h bycia za domem to jak wracam to padam. Dziś a tak dokładnie to juz wczoraj dostalam skierowanie do szpitala bo mam niepokojaco powiększone wezly a tato na to umarł wiec chcą sprawdzić panicznie się boje ..

HAPPY ja mam dolce gusto :) i moja mama tez tylko inny model, ja mam picollo z delonghi a mama z krupsa. Jestem zadowolona, zajmuje malo miejsca.

Happy ja chyba bardziej polecilabym delonghi, ten krups strasznie glosny. Mama ma ten nowy model co w tv co chwila reklamuja

Edit mama ma model oblo.
A no i patrz czy sa automatyczne czy manualne ;-) szefowa ma i ten i ten i bardziej poleca manualne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. Młody wstał o 7.30 więc nie jest źle. No i w końcu śnieg u nas spadł, ciekawe czy sie utrzyma bo temp zerowa.

MłodaMama głowa do góry, będzie dobrze! :)

No i kupiłam Tassimo vivy ze względu na rozmiar i wygląd opinie ma dobre :)
Za 13 dni przyjedzie mama aż nie mogę w to uwierzyć ze po tylu latach ją zobaczę

Załączniki

• 1422960679051.jpg
    1422960679051.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 37
Hejka:)

My pospaliśmy do 10:) Na dworze juz byliśmy, mały oczywiście pierwsze co to poleciał do świnek:) Teściu wyciągnął mu hulajnogę to cos tam próbował jezdzić :p wieczorem wracamy bo ja jutro rozworze gazetki

asik na to wyglada:) Mieszkanie mamy zaklepane i jeszcze duzo czasu do zastanowienia
mloda mama będzie dobrze! :) ja teraz tez wzięlam się za siebie bo nagle wyszło że mam podwyższony cholesterol, mój tato też to miał i starsza siostra;/ trzeba sie pilnować
happymum 13 dni szybko zleci i w końcu sie sobą nacieszycie:) a gratuluje udanego zakupu

reklama
MLodamama- glowa do gory ;) bedzie dobrze
Happy- mam taki sam ;) i zaraz wlasnie zjem obiad i sie napije kawki :p

Bylysmy dzis na playgrupie.. Te moje dziecko to taki dzicz.. Matkoo ktos cos do niej mowi a ta mowi Nieee-eee zeby nie mowic do niej a jak ktos ja dotknal to o matkooo to dopiero sie dzialo... I tylko Nikolaj i Nikolaj i siosia (byla niania i synek jej).

U nas snieg spadl. A jak wyszlam z palygrupy to juz go nie bylo wiec sie nabyl :p

Obiad mam z wczoraj wiec tylko odkurzylam i ogarnelam.

Aa Madzialena- zobaczysz ze jak pojdziecie na swoje to jak bedziesz jezdzic do mamy lub mama do was to tak inaczej i bedziesz myslala jak pojada ze fajnie ze przyjechali ale lepiej samemu :p ja mimo ze tu nikkgo nie mam to tak wlasnie to odczuwam ;)

Do góry