reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka - staranka zawieszone na dłuższy czas bo myślimy o innym waznym kroku w naszym życiu ale ni chwale się bo nie chce zapeszyc
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
My pospalismy do 10 i u nas praktycznie tak codziennie ale maly w nocy sie budzil no nogi go bolaly;/ Po obiedzie jedziemy do tesciow na dwa dni i chyba pojedziedziemy tez mieszkanie tam ogladac.. duzo nie chca ale mam stracha troche.. dobrze ze do siostry mialabym pol km hehe a do tesciow ze 3 bo ta wioska duza no zobaczymy
MAGDA tesciowa widac ma zamiar planowac zycie calej rodzinu ; P
HAPPYMUM trzymam kciuki aby te Wasze ciche plany sie spelnily
My pospalismy do 10 i u nas praktycznie tak codziennie ale maly w nocy sie budzil no nogi go bolaly;/ Po obiedzie jedziemy do tesciow na dwa dni i chyba pojedziedziemy tez mieszkanie tam ogladac.. duzo nie chca ale mam stracha troche.. dobrze ze do siostry mialabym pol km hehe a do tesciow ze 3 bo ta wioska duza no zobaczymy
MAGDA tesciowa widac ma zamiar planowac zycie calej rodzinu ; P
HAPPYMUM trzymam kciuki aby te Wasze ciche plany sie spelnily
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Madzialena - przyda się
Porazka z nia..
Najlepiej chcialaby znac zawartosc portfela i czemu tyle sie wydaje bo wzgledem niej nic nie potrzeba nowego kupowac...chytruska i najlepiej zeby inni za darmo jej dali bo jak uzywane to czemu tez takie drogie...
Jak uczylyscie swoje dzieci sikania na nocnik... Bo moje dziecko mam wrazenie ze robi mi na zlosc... Stoi nocnik a ta staje obok rozkracza nogi i leje i mowi wtedy nocnik....
Najlepiej chcialaby znac zawartosc portfela i czemu tyle sie wydaje bo wzgledem niej nic nie potrzeba nowego kupowac...chytruska i najlepiej zeby inni za darmo jej dali bo jak uzywane to czemu tez takie drogie...
Jak uczylyscie swoje dzieci sikania na nocnik... Bo moje dziecko mam wrazenie ze robi mi na zlosc... Stoi nocnik a ta staje obok rozkracza nogi i leje i mowi wtedy nocnik....
HaPpy- a kiedy na urlop do Polski sie wybieracie??
Ja dzis na obiad fasolke po bretonsku zrobilam.
Maja wlasnie miala taki atak zlosci ale dalam rade jedynie na koniec juz tak sie we mnie gotowalo ze tak sie uderzylam w reke ze od razu siniak wylazl... ;/
Ja dzis na obiad fasolke po bretonsku zrobilam.
Maja wlasnie miala taki atak zlosci ale dalam rade jedynie na koniec juz tak sie we mnie gotowalo ze tak sie uderzylam w reke ze od razu siniak wylazl... ;/
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Magda - maj/czerwiec no ale właśnie sie dowiedziałam ze 16/02 przylatuje moja mama z najmlodszym bratem moim
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Magda - super niespodzianka i mega stres bo nie widziałam mamy ponas 6 lat a z tego przez 4 z nią nie rozmawiałam.