reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl wiem wiem....moj tort poprostu wymiata:-D:-D:-D

kaska no 3 dni ci zostaly....:szok: no to malutko hehe.

a ja wlasnie wzielam prysznic...mmmmmm...odrazu mi lepiej,tak swirzutko

reklama
NETGIRL , KASKA - dzięki :-)

NETGIRL - no najlepiej żebym przez sen urodziła :-p

KASKA - no już tuż tuż :-) ja tu się zastanawiam kiedy ja urodzę a co dopiero ty masz :-p tym bardziej że z tego co pamiętam miałaś przed czasem rodzić :-p

... o właśnie dostałam prezent od Kuby :-p hihi ... uciekam miłego dnia :-

kitty a dobrze.... jak narazie nic sie nie dzieje, nawet skorczy nie mam...moge chwile odpoczac..

dziewczyny mi sie chyba Kacper przewrocil w brzuchu, byl ustawiony do porodu od 7 miesiaca a teraz czuje ze jest inaczej w poprzek lezy:zawstydzona/y:

nie olenko raczej Ci sie wydaje:) jakby w tym momencie sie przekrecil to bcy To przekrecenie poczula...mi tez sie ciagle wydawalo ze moje malenstwolezy jakos dziwnie bo czuje caly czas konczyny:-Dpo prawej stronie----a nie gdzies pod cyckami nie nie a pytalm lekarza i mowil ze lezy glowa w dol.....a dla mnie nadal jest to niemozliwe:p
ale ogladalm pozyjce jakie moze przybrac dziecko "glowa w dol"i jest ich naprawde sporo---moze lezec na lewym boku prawym,kregoslupem do twojego brzucha, albo kregoslupem do twojego kregoslupa....i inne ale glowa w dol przeciez:p)

no niby gadal lekarz caly czas ze bedzie wczesniej i tylko mnie wkurzyl bo nie zapowiada sie na wczesniej....mogl sie nie odzywac...i czlowiek spokojnie bysobie na termin czekal...zdziwi sie jak mnie zobaczy nierozpakowana na wizycie we wtorek....

Kaśka a może ci poszpera pozagląda i coś się ruszy.Ja coś czuje że jak wy się zaczniecie rozpakowywać to wszystkie w przeciagu krótkiego czasu

reklama
No więc tak:
Asiowo - nie przejmuj się bo Wyw ciąży z Miką się nie przejmowałyście wyglądem,a ja ryczałą,że jestem okropna i zdjęć sobie nie robiłam bo było by mi wstyd komukolwiek je pokazać...więc wyobraź sobie co czuję po porodzie...bo zostało mi 20 kg do zrzutki ( w ciąży byłam 32,5 kg na "+")...

Femka: Wszystkiego naj...pociechy z Ninki i Kuby...oraz z teściowej:-p. Żebyś się rozpakowałajak najszybciej najlepiej jutro,a nie we wszystkich świętych...Widzisz nie masz aż takiej złej teściówki skoro pamiętała o Twoich urodzinkach.

Kaśka tak to jest...mi lekarz dzień przed porodem powiedział,że przenoszę,a wystarczyło jedno bzyknięcie się z M. i się rozpakowałam:-D

Do góry