reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam mamy:tak:
ja dzis jestes cholernie niewyspana:zawstydzona/y: Musze chodzic wczesniej spac:-p

Femka! 100 lat, 100 lat... niech zyje zyje nam...:-D Wszystkiego najlepszego i niech córusia wyskakuje szybko!

reklama
POLNA ja za to cię kocham,widzisz bo miłość i niewawiść muszą się pokrywać!!!
Oliwa właśnie usneła sobie ,niech śpi biedactwo!!!A ja zaraz biore się za ziemniaki bo chcem kopytka zrobić!!!Ala to mała baletnica się robi...moja też tańczy ,włącze jej vive to szaleje jak głupek ,a jak wyłącze to drze się "la la" i wiadomo o co chodzi!!!
Ja też wyje na filmach a szczególnie jak są o dzieciach i na faktach autentycznych!!!
A i zapomniałam wkleić fote ,byłam u brata (2 lata młodszy ode mnie) w wojsku i zrobiłam mu fote tylko niewyrażna bo robiona fonem i szybko ,mo nie można cykać !!!
ec5e19e53801753d813fa8bb302f49eb,10,19,0.jpg

Asiowo no popatrz wylecialo mi z glowy :zawstydzona/y:

FEMME GORZKO GORZKO ... ups to nie to :-D
Duzo sily podczas porodu i przedewszystkim pinidzy bo One sa potrzebne :-):rofl2:
a to dla Ciebie ...

Oliwka a u Nas dzis pierogi ruskie :-)
a brat podobny do Ciebie ,macie takie same zabojcze spojrzenia :rofl2: hehehe
mi to sie kiedys podobali wojskowi :zawstydzona/y:
jak we wtorek bylam w szpitalu to przy rejestracji bylo takie ciacho a jak sie schylil to mialo sie ochote zlapac za Jego tyleczek :zawstydzona/y::-):-):-)

Ostatnia edycja:
:-) Ojciec dziecka chyba częściej gada teraz z brzuszkiem niż ze mną:-D na dodatek jest przekonany, że to jego córeczka tatusia....choć o płci jeszcze nic, a nic nie wiadomo:p
Co do rodziców-bałam się im powiedzieć no ale kiedy się w końcu przemogłam byłam baaaaaardzo zdziwiona ich reakcją- dosłownie zgłupieli-wykupują wszystkie możliwe zabawki, ciuszki i inne takie. Dzwonią do mnie bez przerwy, wypytują jak się czuję, a mój tata zapowiada, że będzie wnuka rozpieszczał na maksa bo do tego są dziadkowie;p
Rodzice mojego narzeczonego zareagowali chłodniej ale jak przeszedł im jakiś szok to w sumie też bardzo pozytywnie- muszę się u nich przynajmniej dwa razy na obiadku pokazać, łykać jakieś witaminki i ogólnie też się troszczą.
Jedyne co mnie troszkę martwi to kwestia mieszkania...na początku będziemy mieszkać zapewne z moimi teściami. Ale nie wiemy za bardzo co potem...czy coś wynajmować czy może starać się o mieszkanie ze spółdzielni, czy tez namówić rodzine na to by pomogła nam kupić coś na własność...

Dzień dobry :-)

ASIOWO, POLNA - dziękuje za życzonka :*

OLIWKA - biedna mała ... :/ ty to masz z tymi bąblami ...

ALMANI - witaj wśród nas :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
FEMMKA Dywan na dole, wódka na stole. Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny obchodzimy. Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byś się śmiała i dobry humor miała. Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Tego Ci dziś życzę i sto lat krzyczę.

Dziękuje Dziękuje :-) :-) :-) :* ... właśnie zdałam sobie sprawę że to ostatni rok kiedy będę miała naście lat :szok: ... trza jakoś poszaleć :-p ... :-p

W ogóle 1 osobą która mi życzenia złożyła moja teściowa była :Szok: :-p a Kuba to do tej pory jeszcze mi nie złożył ... oj mam nadzieje że po prostu coś kombinuje :-p

Femme albo specjalnie chce zebys chodzila na Niego wqrzona ze ..niby zapomnial.. :-) a jak zapomnial naprawde ? :szok:
wspolczuje chlopakowi :sorry2::-D:-D:-D

Almani to dobrze ze Twoi jak i Jego rodzice nie robia problemow ;-)
umnie tesciu byl przez jakis miesiac w szoku ale tesciowa to nastepnego dnia jak Jej powiedzielismy to poszla nakupowac ubranek dla dziecka :-D:-)

reklama
W sumie u mnie z teściem było najgorzej- bo teściowa i moi rodzice to mają po 40 lat...a teściu ma już chyba z 50:p i się stary poczuł...chodził przez 2 tygodnie z ciężką deprecha mamrocząc pod nosem, że teraz to już tylko miejsce na cmentarzu musi sobie wykupić:-p

Do góry