reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA - zapomnieć nie zapomniał bo wie że rodzinka przyjeżdża itp itd :-p rano śniadanko zrobił:-p więc pamięta ... ale jak na moje oko coś kombinuje ... NO OBY bo będzie miał grandę :-p ja to zawsze pierwsza lubię być do północy czekam i składam życzenia zawsze :-p a dzisiaj koło 1 zasnęliśmy i nic ... się zdziwiłam -_- ... no to se myślę że nie rozkminił i że z rańca będzie sto lat ... a tu lipa -_- :-p

reklama
wszystkiego najlepszego kochana.... szybkiego i miłego porodu, dużo milości....

a to prezent ode mnie, specjalnie upieklam (czyt.skopiowałam) dla ciebie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 7103d3881bda2908.jpg
    7103d3881bda2908.jpg
    420,5 KB · Wyświetleń: 30
Femka wszystkiego naj naj:-) duzo zdrowka, łatwego i szybkiego porodu no i samej radosciz Ninki:* Sto lat:-)

a ja sie odmweldowuje bo znwou na weekend jedziemy do tesciowej.. wiec mnie nie bedzie:-( trzymajcie sie dziewczynki

A no i witam nowa mamusie:-)

femme wszystkiego najnajlepszego!:* ale a Ciebie mloda mamuska bedzie hehe:):);-):-D

almani witaj! 14 tydzien...ale fajnie sobie powspominać...jednak lepiej byc w 39 tygodniu:p ale nawet sie nie spostrzezesz kiedy to minie:)dlatego ciesz sie kazda chwila i kazda drobnostka zwiazana z ciazą...najlepsze rzeczy przed Tobą:):tak:oprocz tych wszystkich dolegliwosci oczywiscie...wlasnie napisz jak sie czujesz:p

oliwko tez mam brata w woju:p ale tak sie zlozylo ze w dniu mojego terinu wychodzi:) bedzie nas wiecej w domu :p

a u mnie nic sie nie rozkreca...dzis znow sprobujemy z W przyspieszyc.-tez ma wiadac slaba sperme bo zadnych skurczykow po niej nie ma...tak w ogle to brzuch mi sie stawial chyba w 6i 7 miesiacy a teraz nic...kompletnie...lekarz byl zdziwiony jak mowilam ze nie nie robi sie twardy ani nic...doslownie nie mam zadnych dolegliwosci-nawet brzuch mi przestal przeszkadzac tak s ie juz przyzwyczailam....obstawim ze urodze w niedziele-i moje dziecie bedzie takie leniwe jak mamusia:)

reklama
Do góry