reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No ja też miałam taki przypadek że mojego kolegi znajomego synek skarzyl sie na na bol glowy wszedzie po kazdym lekarzu chodzili a jak przyszlo co do czego to okazalo sie ze ma raka mozgu wstretne ale prawdziwe.

UUuuuuu ale tutaj cisza :sorry2: gdzie sie wszystkie podzialy ?

Byla przedtem Lucja to pobawila sie z Ala a teraz Moja ZLosnica oglada plebanie :-D

Masz racje ale troche inaczej zawsze sie patrzy na dzieci innych osob niz na swoje na cudzych to tak jakos latwiej sie oswoic choc tez jest trudno

Femme wiem,ze późno,ale dzień się jeszcze nie skończył więc zdążyłam;-) Życzę Ci z całego serducha dużo,dużo szczęścia,miłości,pieniążków i spokoju.Pociechy z udanej,kochającej rodzinki i jak najmniej zmartwień,a póki co porodu dziś w nocy:-p

Firanica jak Ty tyle lat byłaś na diecie to ciąża jak zbawienie-w końcu mogłaś się porządnie najeść:-p Nie widziałam jak wyglądałaś przed ciążą,ale nie powiedziałabym,ze zostało Ci 10 kilo.A z tą dziewczynką to bardzo przykre...Serce się kraje jak słyszy się takie słowa z ust istotki,która jeszcze nie zaczęła porządnie życia...Trzymam kciuki za to by wyzdrowiała...

Witam z rana ;-) u Nas znowu brzydka pogoda :sorry2:
Ala przespala mi ladnie noc,przebudzila sie tylko przed 6 i spala potem jeszcze do 7 :tak: no i Ala wreszcie nauczyla sie wolac ze chce ,,siku,, :-) a ja za swoje lenistwo musze teraz przebierac posciel w swoim lozku bo mi olala :szok::-D

Milego dnia wszystkim zycze ;-):tak:
i niech sie wkoncu ktoras rozpakuje :-p:rofl2:

reklama
Witam się z rana,
Dziś pobutka o 7 ,noc w miare przepana!!!
Pogoda dziś pod psem,normalnie aż przykro przez okno patrzeć!!!
Cholery doststaje ,bo kasy nie mamy a dopiero karte przysłali ,i trzeba czekać teraz na pin!! ale jade z D do banku to może za pomocą prawa jazdy lub ksiązeczki wojskowej mu wyadzą!!a dowodów też jeszcze nie żlożyliśmy....ach poprostu mi się nie chce tyłka ruszyć i zawieść papierów!!!

Nie wiem dziewczyny jak to jest mieć zbędne kg po ciązy bo ja do Oliwki porodu przytyłam 6 kg a do Bartka 8,a po porodzie miałam 2 kg+

FIRANKA wiem co czujesz.ja też się odchudzałam ale od 3 gimnajum....zapłaciłam za to zdroweim i oblaniem 2 klasy LO,spadłam 15 kilo w pol roku ,chodziłam zmęczona,senna i bez sił do życia bo władowałam się w bulimie ,do tej pory się ona ciągnie ...nie mogę najeść się do syta bo wtedy do kibla mnie goni!!!prze******!!

Do góry