reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas jak to wogili niby z rodzina ale sztuczna jak zawsze zero wspomnień czy jakieś radosnej atmosfery ... Wczoraj dzień spedzilismy u wuja to jakoś bardziej ciekawie było a dziś u teściów czyli nudy ..;(

reklama
Hej. U nas wszystko ok. Nie pozyczylam wesolych swiat za co przepraszam. U nas tez na wigili raczej sztuczna uprzejmosc u tesciow juz lepiej ale temat byl praktycznie tylko slubu i wesela szwagierki, co to oni miec nie beda bla bla czasami to takie glupoty gadali jakbysmy nie wiedzieli co to wesele ze smialam im sie prosto w twarz. Wczoraj bylismy na dyskotece, ekipa 3/4 ujarana wiec jesli tak samo bedzie na sylwestrze to ja o 22 w domu bede.. dzis caly dzien w domu, wkoncu sypnelo porzadnie sniegiem, starszych nie ma, my przyjelismy juz kolednikow i jakos leci. Zdecydowanie fajniesza atmosfera jak jestesmy we trojke

Helloł świątecznie ;*
U Nas ok, świeta u rodziców A. , nawet nawet, wczoraj z teściową winko obróciłysmy i na zwierzenia ją wzieło hahahah .
Z Julą lepiej, trochę jej przechodzi, z prezentów zadowolona bardzo, ale bardziej z tego ze A. jej zhakował Pou i może wszystko kupować, od 15 siedzi na moim tel i gra ;D
a ja jutro już do pracy ;/

No to wesołych na sam koniec ;*

Paulina - właśnie ze względu na sztuczną atmosferę i późniejsze klutnie w tym roku nie spędziliśmy świąt z tesciami i Siostra S. Tak jak było fajnie. Szkoda tylko że Sylwestra spedzimy sami

HAPPY no ja raczej tutaj swiat sama nie spedze, chyba ze pojdziemu do hotelu mieszkac ;)

Co do sylwestra to ja sie grubo nad nim zastanawiam.. jak sie tak ujaraja to ch.j nie impreza..

Dostalam @, znowu czekalam 36dni. Wrocilam do yasminelle..

Hej.

Swieta i po swietach. Wigilie zaczelismy juz o 15 a pozniej pojechalismy na jarnark swiateczny bo co siedziec jak kolki bedziemy.. W pierwszy dzien T wolne to caly dzien jedzenie i lezenie. Wczoraj poszedl juz do pracy a ja na wyprzedaze bo tu sa bardzo one popularne. Siostra sie obkupila. I po swietach. Dzis mialam isc do pracy ale jakies chorobsko mnie zlapalo i nie poszlam... Sylwester z Polsatem i za tydz siorka juz wyjezdza... Wczorsj taka ulewa a w nocy wichura ze myslalam ze dach wyrwie a rano cale podworko w smieciach ktore wywialo..

Maja z prezentow zadowolona, zreszta wszyscy ;)

Sandra- Maja dostala taka kiecke jak twoja miala od chrzestnego ale niby 18-24 a wielka jak nie wiem co.. Moze bedzie na drugi rok dobra..
Paulina- no jak masz isc i sie wkurzac to lepiej w cieplych papciach z Polsatem zostac :p

Mala tez znowu to co ost zlapalo.. Smary, i od katatu kaszle.. porazka jakas...
Ale odciagamy gruszka gilony bo aspiratorem nie ma szans.. i co jej odciagam to placze i krzyczy BAWAAA- brawa hehe zeby jej bic brawa ze jest dzielna :p

Ide zaraz jakas herbatke walnac i cos przegryzc ;)

cze :)

My wigilie u moich rodziców spedzilismy, F dostal temperatury. na noc do siebie wrocilismy.Do rana F wydobrzał. 1 dzien swiąt w domu. taka bylam padnieta nicnierobieniem ze mnie wszystko bolalo :) wczoraj po poludniu do moich rodziców. Bo moj brat musiał z Ł wypić. Jak wracamy do domu to doopa, bo ja bez prawka :) no to zostalismy na noc. Chryste panie jaki Ł jest piź...ty jak wypije. Albo mnie wkur...ało ze ja trzezwa :D No i Oskar podejrzanie oddychał. W nocy rzeził jak stara lokomotywa, lekko sie dusił. Rano kupilam mu syrop, kolejna dawka wziewu i narazie funkcjonuje normalnie.

dodatkowo Filip stracił 2 zeby. 1 wyjął w wigilie a drugiego dziś. Wrozka zebuszka nawet Oskara pieniedzmi pod poduszką wspomogla.

z prezentów chlopaki zadowoleni. Najbardziej Łukasz i jeden z moich braci. O wyjął baterie z auta bo mu wyjezdżą. haaahah

Hej po Świętach , w tym roku wigilia u moich rodziców na szybko ponieważ czekała nas druga u P ale sympatycznie na jednej i drugiej . W pierwsze Święto wracaliśmy do domu około 14stej iż moi bracia z żonami i dzieciakami wpadli więc wesoło było za to w drugi dzień świąt delektowałam się ciszą i obrzeraniem się :D Dziewczyny z prezentów zachwycone naprawdę sporo tego . Wiki dostała to co wam pokazywałam i Pati oprócz tego Wiki dostała dwie lalki equestria girl oraz samochód bluzkę monster high i pamiętnik oraz książkę plus 50 zł oraz konia i ważyłam ile słodyczy razem z pati wyszło mi równe 1,5 kg . za to pati dostała cudną sukienkę od chrzestnego bajka po prostu na roczek jak ulał będzie oraz zestaw FP do kąpania piżamkę z reniferem ale to za rok będzie jej dobra żółwik FP bajki na dobranoc do czytania klocki FP plus 50 zł i od chrzestnej P mają prezenty ale nie wiem co w nich jest. Sylwestra miałam spędzić w domu ale jestem zmuszona jechać do Wir
magda0109 ja kupiłam ją z P na 74 i trochę większa wypada niż mi się zdawało musiałam rękawki podwinąć ale i tak jest fajna zawsze można z niej bluzkę zrobić na później lub tunikę.

reklama
Hej
No dokładnie. Ta wszechobecna sztuczność......
Nasiąkanie życzliwością, radością i miłością.Dzielenie się dobrą energią ludzi życzliwie nastawionych do bliźnich.
Światełka, zapachy, krzątanina .. Święta ;-) ;-) ;-)

U nas bez szału. Wigilia, św, urodziny bratanka i chrzciny malutkiej :)

Sylwester niestety "na uwięzi " ;)

Do góry