reklama
Happy dzieki, ale jeszcze na corke usze poczekac. A raczej Ł musi mi ją zrobić aaaaaaale swieta dluuugie przed nami wiec ochoczo przyjme zyczenia udanego seksu, corki, syna czy nawet blizniaków. Nie pogardze zadnym bejbiątkiem.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Renata - w takim razie udanego, owocnego sexu i bejbisia
sandra910107
Fanka BB :)
HO ho Ho
Kochane moje miłe w nadchodzące Święta życze wam
Wesołych Świąt oraz czasu spędzonego z rodziną i dziećmi. Spokoju połączonej z Euforią przy prezenatach i dużo , dużo Miłości Wszystkiego co naj lepsze :*:*:*:*
Renatko a Tobie malutkiego Gwiazdoreczka w brzuszku :-)
Jeszcze raz Dziewczyny Wesołych Świąt
Kochane moje miłe w nadchodzące Święta życze wam
Wesołych Świąt oraz czasu spędzonego z rodziną i dziećmi. Spokoju połączonej z Euforią przy prezenatach i dużo , dużo Miłości Wszystkiego co naj lepsze :*:*:*:*
Renatko a Tobie malutkiego Gwiazdoreczka w brzuszku :-)
Jeszcze raz Dziewczyny Wesołych Świąt
cayoka
Wesołych Świąt !
pinky sky
Zobacz załącznik 660572
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochane
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdej z Was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem
życzę Każdej z Was również dużo zdrowia i
szczęścia. Niech nie opuszcza Was
pomyślność i spełnią się te
najskrytsze marzenia.
Życzy Kasia z Rodziną
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochane
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdej z Was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem
życzę Każdej z Was również dużo zdrowia i
szczęścia. Niech nie opuszcza Was
pomyślność i spełnią się te
najskrytsze marzenia.
Życzy Kasia z Rodziną
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej musze przyznać że te święta są dla mnie najlepsze od czasów dzieciństwa wigilię spędziliśmy w 5 ja, S, Dennis , Siostra S i jej synek siedzieliśmy do 3 rano dzieciaki z prezentów zadowolone Dennis został zasypany zabawkami do tego stopnia ze myślałam zrobic miejsce w szufladzie na dole szafy
25 pojechaliśmy zawieźć prezety dziecia drugiej siostry S. I tez zadowolone później do teściów na szybką kawkę i do domu dzisiaj odpoczywamy
Dennis dostał , zestaw ciastoliny, duzy traktor (wyglada jak prawdziwy) pociąg ktory sam jeździ po torach, stacje kokejiwa z pociagiem z klocków, samolot z bajki , , pizamke thomas, koszulke z Thomas ze swoim imieniem, duży samochos z oczami i usmiechem i hulajnoge z bajki thomas na urodziny wszystkim powiedziałam ze Proszę dodatkowo pojemniki na zabawki
25 pojechaliśmy zawieźć prezety dziecia drugiej siostry S. I tez zadowolone później do teściów na szybką kawkę i do domu dzisiaj odpoczywamy
Dennis dostał , zestaw ciastoliny, duzy traktor (wyglada jak prawdziwy) pociąg ktory sam jeździ po torach, stacje kokejiwa z pociagiem z klocków, samolot z bajki , , pizamke thomas, koszulke z Thomas ze swoim imieniem, duży samochos z oczami i usmiechem i hulajnoge z bajki thomas na urodziny wszystkim powiedziałam ze Proszę dodatkowo pojemniki na zabawki