reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczęta życzę wam zdrowych pogodnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenie spędzonych w gronie osób które najbardziej kochacie ;)

Załączniki

• 1419356924230.jpg
    1419356924230.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Happy dzieki, ale jeszcze na corke usze poczekac. A raczej Ł musi mi ją zrobić :) aaaaaaale swieta dluuugie przed nami wiec ochoczo przyjme zyczenia udanego seksu, corki, syna czy nawet blizniaków. Nie pogardze zadnym bejbiątkiem.

HO ho Ho :):)
Kochane moje miłe w nadchodzące Święta życze wam
Wesołych Świąt oraz czasu spędzonego z rodziną i dziećmi. Spokoju połączonej z Euforią przy prezenatach i dużo , dużo Miłości Wszystkiego co naj lepsze :*:*:*:*
Renatko a Tobie malutkiego Gwiazdoreczka w brzuszku :-)
Jeszcze raz Dziewczyny Wesołych Świąt

Zobacz załącznik 660572
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochane
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdej z Was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem
życzę Każdej z Was również dużo zdrowia i
szczęścia. Niech nie opuszcza Was
pomyślność i spełnią się te
najskrytsze marzenia.
Życzy Kasia z Rodziną:)

reklama
Hej musze przyznać że te święta są dla mnie najlepsze od czasów dzieciństwa ;) wigilię spędziliśmy w 5 ja, S, Dennis , Siostra S i jej synek:) siedzieliśmy do 3 rano:) dzieciaki z prezentów zadowolone :) Dennis został zasypany zabawkami do tego stopnia ze myślałam zrobic miejsce w szufladzie na dole szafy :)
25 pojechaliśmy zawieźć prezety dziecia drugiej siostry S. I tez zadowolone:) później do teściów na szybką kawkę i do domu :) dzisiaj odpoczywamy ;)
Dennis dostał , zestaw ciastoliny, duzy traktor (wyglada jak prawdziwy) pociąg ktory sam jeździ po torach, stacje kokejiwa z pociagiem z klocków, samolot z bajki , , pizamke thomas, koszulke z Thomas ze swoim imieniem, duży samochos z oczami i usmiechem i hulajnoge z bajki thomas :) na urodziny wszystkim powiedziałam ze Proszę dodatkowo pojemniki na zabawki :)

Do góry