reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum ja bym sama nie dała rady tyle przygotować:)
mloda mama my na święta będziemy w domu ale jak co roku po wigilii jedziemy do tesciów i tam nocujemy, czyli podwójna wigilia :p:p
maciejka spokojnej nocki zyczę :)

reklama
Madzialena - ja nie mam wyboru :) najbardziej obawiam się wigili no S.w pracy 7-15 , s js sama z Dennisem w domu wiec pewnie ciężko będzie mi prxy nim wszystko zrobić

Maciejka - mój ostatnio tez kiepsko śpi a właściwie bardziej marudzi przez sen ale obstawiam bóle wzrostowe bo często narzeka na ból nóg

Madzialena dzięki ale spokojna to ona już nie jest i pewnie do rana taka będzie .. jest 1 a ja jeszcze nie wykąpana :/

Happy oj biedy :(

Hejka:)

Ja już pospałam a mały łobuz jeszcze spi! :-)

Dzisiaj trochę roboty mnie czeka więc za wczasu życzę Wam Zdrowych, Spokojnych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła i miłlości i duużo prezentów pod choinke dla maluchów! images (1).jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 35
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja z robota triche do tylu no ale trudno, jutro Wigilia jakos nie czuje tego.

Zdrowych wesołych Świąt Bożego Narodzenia, dużo szczęścia , zdrowia ciepła i spełnienia marzeń
Renata - tobie tak troche osobni bo cos mi sie kojarzy ze masz jutro testować wiev życzę Ci zdriwej donoszonej ciąży i ślicznej córeczki
Maciejka - tobie zeby każda nastepna noc corji była lepsza niz poprzednia i zeby wyniki badań byly coraz lepsze!
Milena - tivie też życzę zdrowej ciąży!!
Młodamama - Powodzenia w szkoke i oby mariuszek rozwijał sie zdrowo
Madzialena - tobie znalezienia dobrze płatnej i przyjemnej pracy!
Paulina-wam Powodzenia z lepszym mieszkaniem w se i poprawy stosunkow z mamą
Przepraszam ze nie założyłam zyczen kazdej z osobna ale brak mi czasu jeszcze raz życzę ovy te święta były dla was wspaniałe! -
Sandra tobie nic nie życzę bo będziemy jutro rozmawiać :*

Do góry