reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Bardzo dawno sie nie odzywałam. U mnie sie dużo zmieniło z praca sie udało mam umowe do końca marca od razu na poł roku miałam. Od 16 grudnia jestem zareczona oglnie jest nawet b. Dobrze. Jedyny problem nasz odwieczny to mieszkanie.

Załączniki

• 1419766858354.jpg
    1419766858354.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Cześć .
Ja zmuszona byłam zjeść dwie kolacje w wigilie :-) kilka kg pewnie na plusie , 2gi brat S bedzie miał dzidziusia ;-)

A u nas w sumie to nic nowego. Co dzien to samo , mloda z prezentów zadowolona :) Klooooocki dostała i siusiająca lalke + ubrania standardowo .

To i ja wam pokaże :)
10555053_880850181965196_1831055695_n.jpg

Załączniki

• 10555053_880850181965196_1831055695_n.jpg
    10555053_880850181965196_1831055695_n.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 44
Papitka- gratulacje, pierscionek sliczny ;) A z mieszkaniem sie tez ulozy ;) Mieszkacie u ciebie czy tesciow?

U nas jaki mroz dzis byl o matkooooo...
Wlasnie obiad robie i lenistwo ciag dalszy :p

Milenna to ja na forum publicznym chwale i gratuluje hihi.

Magda oddzielnie i w miare możliwości troche tu i troche tu. Ale już mam dosyć. Gdyby nie to że moja mama ma problemy z pracą i nie potrzebuje pomocy w opłatach to bym szukała coś swojego.

Papitka Jak ty to i ja :) i weź tu zostan z Nami :-)

Magda Chyba taki dzien , mi tez sie dzis nic nie chce ;-) Za to Natalia pełna energii ani myśli sie położyć :-D

reklama
Do góry