reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina, cyoka-a ja wam zazdroszczę tego zainteresowania ze strony rodziców, ja z ojcem rozmswoam kilka (3-4) razy w roku bo on nigdy czasu nie ma, mscocha tak samo. Nawet życzeń na urodziny malemu nie napiszą:( z mamą rozmawoam czesciej ale to tak 2-3 minuty bo taz zawsze się spieszy, także cieszcie się
Cyoka - ladny tort

reklama
Wiadomo że każdy by chciał duży dom ale chyba najważniejsze to być na swoim :-) poprostu :-)

A rodzice, hm.. odległość nie ma znaczenia. Niekiedy pod jednym dachem rzadziej się rozmawia niż tysiąc km od siebie..

Obejrzałam film "Return to zero" i się popłakałam :'(

Hejka dziewczyny:*

Dużo zdrówka dla chorujących!!

My dzisiaj mamy na 14.30 do lekarza bo mały jeszcze pokaszluje i chcę żeby go przebadała, i od razu swoje wyniki jej pokażę.
W pracy byłam tylko w piątek, taki młyn że szok. Jeszcze dwie osoby sie zgłosiły, nie dzwonili po mnie więc kogoś innego przyjęli;/

paulina dobrze że bezpiecznie dotarliście:)
cayoka super torcik:)

Co do sprzątania to my z mamą na bierząco sprzątamy ale wiadomo przed świetami musi być na błysk :p Za chwilę zabieram sie za pokój a reszta jak wrócę i mam w planach dzisiaj polukrowac pierniczki:) Choinke ubieraliśmy w sobotę:)

Taa... rodzice.. moj z tata chcial wymalowac wkoncu garaz i plotno polozyc to stwierdzila ze SWIETA ida i ze nie pozwoli im na remont.. no kuzwa ;/ a potem bedzie jeczec ze nic nie robia..

MADZIALENA my tez na 14.30 ;) a z praca to jak nie ta to nastepna! Bedzie ok!

My juz po wizycie u lekarza, osłuchowo czysto, katar lekki i kazała mu kupic tylko syrop przeciwzapalny i robic inhalacje a ja mam powtórzyć wyniki i jeszcze dodatkowo zrobic na tarczycę:) i dobrze bo dawno nie robiłam szczegółowych badań, trzeba się wziązć za siebie:)

zabieram się właśnie za farsz dla małego do uszek i jutro będziemy lepić:)

U nas tez czysto w plucach, gardlo tez czysciutke, dostalismy syrop mukolina na recepte, krople efrinol tez na recepte zeby wysuszyc katar i jakis jeszcze jeden syrop. Do tygodnia powinno przejsc ;)

Madzialena , , Paulina-zdrówka! !
My po zakupach
Dennis-dostanie dodatkowy zestaw ciastoliny i ciuchcie na tirach na baterie, siistrzenca S. Lalke wygrywającą melodie, sistrzeniec gry na ps3 a chrzesniak bluzkę spiderman i pistolet.
Zakupy zrobiobe ale zapomniałam kupic cebuli i ziemniaków:/ do sałatki jarzynowej:/ teraz siedzę i gotuje juz bigos i kapustę z grzybami a zaraz będę skrobac i kroic karpia a później go zamroze i usmarze w wigilię. Padam na twarz a jeszcze chrzesniaka s mam do 23:30 wiec trochę masakra

reklama
paulina oby szybko przeszło!
happymum to pracowity miałaś dzisiaj dzień:) I wszystko sama robisz podziwiam:)

Ja dzisiaj upiekłam orzechowca i zrobiłam farsze do uszek, pomogłam mamie z gołąbkami a po 22 jeszcze ciasteczka piekłyśmy:) Bigos zrobiony już 3 dni temu, też padnięta jestem bo większośc dnia w kuchni, a jutro reszta:)

Do góry