reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY nasz sam salon ma 33m2 tyle ile nasze mieszkanie w Se :p A tu mam 3 sypialnie, dwie lazienki, salon, jadalnia kuchnia, pralnia, garderoba duzy korytarz i garaz ktory sluzy aktualnie za skladzik wszystkiego :p

reklama
MLODA to nie do konca moje ;) to moich rodzicow ale my tu mamy dwa pokoje, jeden nasz jeden Nikoli, dokladamy sie do ich kredytu zeby miec gdzie wracac na urlop i jakby cos poszlo nie po naszej mysli w se. Tam mamy tylko kawalerke.

MLODA a no kiedys pewnie tak bo rodzenstwa nie mam. A Nikola chora, ten katar i kaszel sie rozwija, dusi ja niesamowicie dzis mamy na 14.30 do lekarza. Mam nadzieje ze to nic powaznego bo mielismy tyle planow a jak jej wladuja antybiotyk to bedzie po wszystkim :( a Mario?

Czesc dziewczyny ;) podczytuje was codziennie prawie ale jakos czasu brak. My po urodzinkach Malej ;) z prezentow zadowolona choc bardziej ja balony interesowaly ktore jej wywiesilam :D choinke mam ubrana u siebie teraz tylko do swiat przygotowania, ;) a co do mieszkania czy domu zazdroszcze duzego.. Ja nadal mieszkam z rodzicami.. Chcialabym isc na swoje nawet na kawalerke.. Ale zeby swoje...

A tu wam pokaze tort, mimo ze masa cukrowa, ktora nie byla w ogole slodka i wlasnie bardzo dobrze to byl przepyszny. Ale cena tez niezla..

Załączniki

• 1419236097321.jpg
    1419236097321.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 35
CAYOKA nie wyswietla mi sie zdjecie. Co do mieszkania to fakt lepiej samemu, tutaj niby dokladam sie do domu ale np wczoraj matka rozkminiala gdzie powiesic wieszak na kurtki dla gosci, stwierdzila ze w garderobie no ale gon tam i spowrotem z kurtkami to ja stwierdzilam ze fajnir wygladaja ozdobne wieszaki na drzwiach ( akurat przy wejsciu sa 4 pary drzwi i nie ma nawet jak na scianie) to zrobila mine jak kot na pustyni i juz sie nic nie odezwalam.. taki moj dom jak nie moj, ja chce solniczke tu a ona tu i ch.j :p
MLODA moja tez nie chorowala juz dlugo, antybiotyk miala jeden jak miala 8msc i wyladowalismy w szpitalu

Paulina ale to zawsze tak jest.. Rodzice niby lepiej wiedza tak twierdza. Ja jak z Ł. i z Mala na 2 dni wyjechalam to bylo wielkie halooooo... Bo sie nie odzywalam do nich.. A ja chcialam miec spokoj i tylko my we 3.. A co do zdjecia mi sie wyswietla na tablecie ale jakby cos dodam jeszcze raz ;D

reklama
CAYOKA bardzo ladny ;-) moja mama twierdzi ze powinnam codziennie z nia gadac na skypie jak jestem w se, a jak w sobote bylismy z mloda na urodzinach to o 22 sms czy to nie za pozno dla N. :banghead:

Do góry