reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej
Podczytuje was , ale nie mam czasu by wam odpisać , przygotowania do świąt mnie wykanczaja obecnie jestem w wirach u P wczoraj cały dzień sprzątalam i dziś, jeszcze trochę zostało zostało jeszcze u mnie i zakupy . Wszystko było by dobrze gdyby nie bolące żebro , daje mi się od paru dni we wzanki jeżeli po świętach nie przejdzie została mi wizyta u lekarza co mnie nie zadawala
Młodamama śliczny synuś
Wiki też miała wigilię i prezenty się podobały
7 stycznia ma balik wiec myślimy nad strojem sama się nie może zdecydować . Mieli kiedy zrobić ten balik ☺. Miłej niedzieli

1419155186080.jpg
;-)

Załączniki

• 1419155186080.jpg
    1419155186080.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 46
MACIEJKA zdj rewelacja , jeszcze tam biegajacych dzieci brakuje ;) zmyjesz stolik obracasz sie a on juz wysmarowany czekolada :)

Mnie nie bylo dluugo, ale czasu brak. Co nowego , S w koncu zakonczyl sprawe z ubezpieczeniem auta, sprzedal wczoraj to rozwalone i zaczyna poszukiwanie nowego . mloda zap. gardla na antybiotyku siedzi , jutro na kontrol , ah no i z racji tego ze pierwszy raz powiedziala pani dr " Aaa " przy sprawdzaniu gardla , stwierdzila dr ze ma przerosniete migdalki .
A no i zareczynowke nosze ;)

Ide kolacje mlodej zrobic, i za troche po S jade , bo teraz jak bez auta jest to trzeba go do pracy wozic, raz ja raz ojciec jak w domu jest ;/

Maciejka - ja jutro zakupy i bieganie za prezetami a od wtorku zacznie się gotowanie ze hoho
Niby mam tylko jedno dziecko i nie powinnam murc az tyle roboty ale przy tylu pomieszczaniach i oknach w domu to padam na ryj za przeproszeniem. Jutro i we wtorek mam dodatkowo do opieki sistrzenca S. Miedzy 14a23:30 wiec automatycznie też więcej roboty no ale jakoś przeżyje

HAPPY ja teraz mam do pucowania 180m2 ;) wiec pomysl co to ;p
MILENA gratki ;)

My z urodzinek wrocilismy o polnocy. Drinkowalismy, N. sie bawila z dziecmi a szwagierka kierowca wiec powrot ok ;) jutro tesciowka przyjezdza

Dziewczyny tak czytam jak wy sprzątacie i sprzątacie i ten obrazek to tak żartobliwie.
szczerze to ja nigdy nie rozumiałam tego wielkiego sprzątania przed św..robię to przez cały rok, co jakiś czas. (Chodzi mi o te większe porządki).
Zawsze widzę wokół, że gdy zaczyna się końcowe odliczanie, o panikę nietrudno. Według psychologów, święta to najbardziej obciążające psychicznie dni w roku.  Dlatego dobrze jest dac na luz. Kto powiedział, że Boże Narodzenie to synonim czystości i pękającej w szwach spiżarni? czy kolację wigilijną jemy z otwartymi szafami, w których niedawno przetarliśmy kurz? Hehe ;);)
Trzeba odnaleźć siebie i to co sprawi nam przyjemność przed św :)
Czasem pomaga spojrzenie z bezpiecznego dystansu. Z odległości widać lepiej. Nawet kurz ;-) ;-) ;-)

reklama
Paulina - szczerze mówiąc nie wiem ile metrów tu mamy no ale salon, duza kuchnia z jadalnia, no i 3 sypialnie i lazienka no i korytarz, najbardziej dibija mnie to ze jak sprzatam to nawet nie ma z kom pogadać bo S. W pracy najczęściej.
Maciejka - ja tez sprzatan tak gruntownie kilka razy w roku i między innymi na święta.
Nasza choinka

Załączniki

• 1419194782142.jpg
    1419194782142.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 45
Do góry