reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mloda happy no tez bym chciala zeby raz dwa wyazedl ale juz dziurka sie zrobila wiec jak nie dzis to jutro

Happy a tam u was nie mozesz zrobic prywatnie jakis badan hormonalnych ?

reklama
Młodamama - miesksm na wsi najbliższy normalny polski gin jest w menchester
Olcia po świętach idę z tłumaczem wiec moze sie wreszcie doprosze o badania

Hejka:)

Ja wróciłam niedawno od ginekologa, pokazałam wyniki i kurcze mam podwyższony cholesterol, nie wiem jakim cudem! jutro pójde z tym wynikiem do pediatry i zadecyduje czy cos przepisać;/

happymum
obyś jak najszybciej trafiła do jakiegoś normalnego lekarza, co do sprzątania to mnie tez to czeka, a czasu niewiele:)
olcia jeszcze jeden ząbek i bedzie spokój:)

Dzisiaj chyba ubierzemy choinkę:) miała być sztuczna a D. przywiózł żywą:):)

Madzialenka o matko ja powinnam sobie powtorzyc badania na tarczyce i usg zoladka sonie zrobic no i ginekolog obowiazkowo ale czasu brak heh ale cholester ciekawe od czego moze za msc sobie powtorz badania. Tez chcialam w tym roku zywa ale Zuzia gorzej niz kot wiec nie ryzykowalam heh

olcia za miesiąc na pewno powtórze badania:) Ale najpierw trzeba się do lekarza wybrac jeszcze raz;/

Dziewczyny idę jutro do pracy:-) potrzebują do pierogarni na okres przedświąteczny, jak sie sprawdzę to mnie przyjmą:-) także jutro na 9 godzin lepić pierogi:-D zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Do góry