reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia - moge ale koszty sa straszne no i musialabym jechać do innego miasta
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
No koniecznie happy musisz badania zrobic... A w jakim mieście teraz mieszkasz ..?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Młodamama - miesksm na wsi najbliższy normalny polski gin jest w menchester
Olcia po świętach idę z tłumaczem wiec moze sie wreszcie doprosze o badania
Olcia po świętach idę z tłumaczem wiec moze sie wreszcie doprosze o badania
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
No to faktycznie masakra .. ;( oby wszystko dobrze było
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
Ja wróciłam niedawno od ginekologa, pokazałam wyniki i kurcze mam podwyższony cholesterol, nie wiem jakim cudem! jutro pójde z tym wynikiem do pediatry i zadecyduje czy cos przepisać;/
happymum obyś jak najszybciej trafiła do jakiegoś normalnego lekarza, co do sprzątania to mnie tez to czeka, a czasu niewiele
olcia jeszcze jeden ząbek i bedzie spokój
Dzisiaj chyba ubierzemy choinkę miała być sztuczna a D. przywiózł żywą
Ja wróciłam niedawno od ginekologa, pokazałam wyniki i kurcze mam podwyższony cholesterol, nie wiem jakim cudem! jutro pójde z tym wynikiem do pediatry i zadecyduje czy cos przepisać;/
happymum obyś jak najszybciej trafiła do jakiegoś normalnego lekarza, co do sprzątania to mnie tez to czeka, a czasu niewiele
olcia jeszcze jeden ząbek i bedzie spokój
Dzisiaj chyba ubierzemy choinkę miała być sztuczna a D. przywiózł żywą
Madzialenka o matko ja powinnam sobie powtorzyc badania na tarczyce i usg zoladka sonie zrobic no i ginekolog obowiazkowo ale czasu brak heh ale cholester ciekawe od czego moze za msc sobie powtorz badania. Tez chcialam w tym roku zywa ale Zuzia gorzej niz kot wiec nie ryzykowalam heh
madzialena647
Fanka BB :)
olcia za miesiąc na pewno powtórze badania Ale najpierw trzeba się do lekarza wybrac jeszcze raz;/
Dziewczyny idę jutro do pracy:-) potrzebują do pierogarni na okres przedświąteczny, jak sie sprawdzę to mnie przyjmą:-) także jutro na 9 godzin lepić pierogi zobaczymy co z tego wyjdzie
Dziewczyny idę jutro do pracy:-) potrzebują do pierogarni na okres przedświąteczny, jak sie sprawdzę to mnie przyjmą:-) także jutro na 9 godzin lepić pierogi zobaczymy co z tego wyjdzie
reklama
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Madzialena no to trzymamy kciuki za prace
Ja dziś juz posprzatalam kuchnie jutro okna pokój i łazienka ...
Ja dziś juz posprzatalam kuchnie jutro okna pokój i łazienka ...