reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

Ja od siódmej na nogach bo prowadziłam siostrzenice do szkoły, mały jeszcze śpi:)

happymum to dobrze że synkowi juz przechodzi:) U nas juz też lepiej z kaszlem ale katar nadal jest chociaz już o wiele mniejszy.

Wczoraj piekliśmy pierniczki, wyszły pyszne:) Trochę zostawiłam na spróbowanie a resztę schowałam:p
Zdjęcie1007.jpgZdjęcie1006.jpg

Załączniki

• Zdjęcie1007.jpg
    Zdjęcie1007.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie1006.jpg
    Zdjęcie1006.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Witam w poniedziałkowy poranek :) Super spędziliśmy weekend. Najpierw poszliśmy na Mikołajki (trochę spóźnione ;) ) Damian w ogóle nie bał się Mikołaja, dał mu cześć, usiadł koło niego a na pytanie co mu powie, powiedział "do widzenia" :D Później pojechaliśmy do teściowej i zabraliśmy dzieciaki do fikolandu :)

Maciejka kciuki, żeby jednak nic poważnego.

Madzialena gratuluję ciociu :) i zdrówka życzę

Milena dobrze, że u kardiologa ok

asik ale w domu z dziećmi czy jak?
Poszłam do sąsiadki z dzieciakami, ona sama ma 3 więc się razem bawili a my przy kawusi pogadałyśmy :)

Paulina ostatnio trochę zaniedbywałam bb i mogłam przeoczyć..ale czyżbyś zmieniła zdanie co do drugiego dziecka??? jeszcze niedawno zażekałaś się, że za nic w świecie...

Renata współczuję samopoczucia.

Happy oby Denniskowi szybko katar minął

Na szczęście nigdy nie paliłam więc rzucać nie musiałam. Moja ciotka ma 4 dzieci i w każdej ciąży kopciła jak smok.. najmłodsze urodziło się chore..

A co do zdrad.. nie wyobrażam sobie, żebym mogła zdradzić, najpierw uporałabym się ze "starym związkiem" a potem angażowała w nowy. I nie wybaczyłabym zdrady, nie potrafiłabym...

Ostatnia edycja:
happymum synek pomagał i w pieczeniu i w podjadaniu :p
asik to super że miło spędziliście weekend :)
sandra u nas na odwrót, od rana słonecznie:) Ale za to musimy siedziec w domu bo mały chory;/

Madzialena - mój lukrowal i ukladal gwiazdki ale wycinać nie chciał a jeść lubi :)
Sandra - u nas tez okropnie i deszczowo
Maly ma taki zielony katar i ciagle mu z nosa leci, macie pomysl jak sie tego pozbyć?

Witam przy herbatce.
Mała sobie rysuje.

Happy a ja nie widzę zdjęcia.

Madzialena ja codzień tak muszę prowadzać na dodatek muszę brać malutka :/

Asi chodziło mg o sylwestra ;)

Sandra w ogóle ta zima brr

Synkowi wyleciał ząb :D czekamy na wróżkę ;););)

ASIK dawno cie nie bylo ;) po slubie rzucilam tabsy, od stycznia mielisny sie starac a tu dupka. Musze znow wrocic do tabsow.
MADZIALEna super pierniki :)

My dopiero sniadanie wcinamy. Mloda tez zgluciala.

Asik
Czasem kobieta, która nie doświadcza prawdziwego szczęścia, z czasem zaczyna być sfrustrowana i ma do wyboru odejść od męża (niestety przeważnie są już dzieci, są też inne stojące na przeszkodzie aspekty, chociażby np strach). Albo są też kobiety odważniejsze, po prostu bardziej otwarte na wszelkiego rodzaju skoki w bok w postaci kochanka. Zwłaszcza gdy czuje się na partnera złość czy cokolwiek. Gdy uczucie jest wypalone, to jest najsmutniejsze… 

reklama
Do góry