reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - rozumiem cie :(
Ja id stycznia na zastrzyji anty wuec tez Dennis bez rodzeństwa będzie no chyba ze teraz zaszlam ale mało prawdopodobne:/
Maciejka -&&&&&&&za córkę!
Madzialena - oby cesarka szybki poszła

reklama
Nasze pierniczki :)

Załączniki

• 1418481189765.jpg
    1418481189765.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 31
  • 1418481203093.jpg
    1418481203093.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 31
No i zostałam po raz kolejny ciocią :) Staś waży 4kg i ma 55cm długości :)

maciejka możliwe że jest tak jak piszesz;/
paulina a teraz w ogóle sie nie zabezpieczaliście? Więc moze coś być na rzeczy:)

Ja wczoraj zaczęłam antybiotyk i jak @ mi się skończy to będziemy musieli się dodatkowo zabezpieczyć;/

hej. padam. wczoraj Ł ukladal panele, a ja zmeczylam sie bardziej niz on tym pomaganiem. Szafki oproznic, przesunąc.. kuźwa ile ja ciuchów mam!!!

Madzialena gratulacje.Ja prawdziwą ciocią jeszcze nie jestem. moje rodzenwto jakos nie pali sie do produkcji dzieci, ale to moze i dobrze.. szkoda by mi bylo tych kobiet , dzieci..

Co do palenia w ciązy. Ja wogole nie pale wiec nie mam czego rzucac :) a jescli chodzi o picie. jak jeszcze niewiedzialam o pierwszych dwoch ciązach to sie tak nabzdryngolilam ze drogi do domu nie pamietam. ale potem mialam takie wyrzuty sumienia ze sie po ryju bilam. a znowu z F w ciązy taką chcice mialam na piwo ze jak nalogowa alkoholiczka sie zachowywalam.wstyd bylo ze mną nawet do sklepu isc bo jak Ł piwo z koszyka wyjmowal to ja z pazurami do niego :D aaaale urodzilam i mi przeszlo :)

a co do zdrad. Jedną wybaczylam i sie zrewanzowalam. Za bardzo kochalam zeby odejsc, a msciwa jestem wiec musialam cos zrobić zeby gad tez cierpiał. No i cierpial. Kolejnej nie wybacze bo doroslam i nie widze sensu w byciu z kims kto mnie nie szanuje.

czuje sie okropnie.. do weekendu glowa, miesnie, oczy, w miedzy czasie cycki, brzuch i promieniuje na nerki. No jaknby mnie ktoś rozjechał. Chodze taka zdechla. do tego katar, kaszel.. Oskar tez kaszle jak gruzlik. ale bylam z nim u lekarza i nic sie nie dzieje.

Renata - ja czuje sie podobnie, boki mnie głowa, , cycki, brzuch to jakas masakra, bo łapią
mnie takue skurcze ze az sie 2razy w nocy obudziłam, dodatkowo czuje się jak by mnie ktoś przerzucił i wypluł

Hej
U mnie pada .. ale i tak pójdziemy na spacer pn obiedzie.

Renata happy zdrówka!

co do zdrad to są trzy opcje, kobieta zdradza z zemsty, gdy sama zostanie zdradzona, z ciekawości albo z nudów .. życie.

reklama
Hej:) S. Pojechał do pracy a ja zasnąć nie mogę, maly już prawie nie kaszle ale katar ma okropny i nie wiem jak się go pozbyć:/
Alle tu cisza

Do góry