reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Rowerek biegowy od 12 do 24 miesiaca sa takie probowala i dawala rade ;) poza tym to biegowy na 4 skretnych kolkach. kazde dziecko jest inne. Ale to byl pierwszy zachwyt po przemysleniach stwierdzialam ze w zimie jezdzic nie bedzie a w domu miejsca tez nie mam zeby sobie posmigac mogla. Tak jak chodzik dostala i stoi tylko miejsce zajmuje. A figurka zostanie bo szkoda jesc :D poza tym dzieciakom nie dam bo za duzo cukru..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.

Asik- sortownia listow/paczek/ poczta ;)
Cayoka- tez mi sie wydaje ze biegowy dla roczniaka to wczesnie.

Ja w drodze do pracy.
Nie kubie tortow z tych mas cukrowych, blee. Mimo ze gosciu ktory nam robil na wesele robi cuda, wzielam tylko calego z bitej smietany;)
U .as w nocy tak wialo ze spac nie moglam...

Jak po Nowym Roku uda mi sie jakas prace znalezc to szukamy nowej chaty..

Ja nie wiem co malej pod choinke...

MAGDA ja po nowym roku na SFI ide :p szwedzkiego uczyc sie bede, potem szwedzkie LO, i do biura ahoj!
CAYOKA bez jaj ona dopiero chodzic zaczyna lub zaczela. Chyba ze mowisz o czyms takin

Załączniki

• 1418218234683.jpg
    1418218234683.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 33
Nie miałam dziś pomysłu na obiad a że zostało z wczoraj ziemniaków to są kopytka :) niby nic specjalnego a wszyscy zadowoleni :)

Happy kto wie, może będziesz miała niespodziankę skoro przestaliście się starać? Powodzonka na zakupach:)

Olcia @ zamarzła:-D dobre

Cayoka zdrówka

Paulina a czy ja powiedzialam ze kupilam albo kupuje ? Napisalam na 4 skretnych kolach dla dzieci 12-24 miesiace i po glebszych przemysleniach zrezygnowalam z takiego zakupu wiec prosze cie.. I zdjecia nie widze

hej.

Olcia no masakra. Chyba bym za kudly wytargala naucycielke gdybym dowiedziala ze ze nad moim dzieckiem sie znecala. Ja rozumiem ze czasami nerwy ze dzieci potrafią dopiec.. ale kuźwa jak masz slabe nerwy to nie pracuj z dziecmi.

dziś sprawdzalam samochód dla O na swieta. tzn ja wyjelam z pudelka i jak Ł dorwal to chowac nie chcial. No zdurnial.. jak male dziecko. a jak przezywal ze fajny ze kolka swiecą.. zdziecinniał.

ł mial wolne na niedziele wziąsc. No i wiecie co mu szef powiedzial?? ze ok.. ale kogoś na swoje miejsce musi znalezc. Porazka.. Nawet nogi zlamac nie moze.. bo trzeba planowac zeby zastepstwo bylo.

Ja z tej cukierni mialam tort na chrzest Natalii i byl przepyszny mimo pokrycia masa cukrowa. Ten tort bedzie mial pokrycie i figurke z masy i jeszcze kokarde. Figurka nie do jedzenia oczywiscie bedzie ;p ale wiem ze ta masa na oewn nie zepsuje smaku. ;)
A rowrerrk miala dostac biegowy ale gdzie w zimie na rowerek ? A w domu nie mam miejsca zeby jezdzila.. Dlatego rowerek dostanie fajniejszy na wiosne ;) myslalam nad bizuteria ale znowu nie bede jej teraz uszu przebijac.. Z racji trego ze Mala lubi koty to chcialam jej kupic interaktywnego kota z Hasbro. No i jakos pomyslu brak.. Musze chyba do wiekszego miasta sie wybrac albo z waszych podpowiedzi skorzystam ;)

Happy faajny pokoj ma Dennis;)

gdzie napisalas ze 4 kolowy? Az weszlam na lapka bo na tel wyswietlal mi sie juz edytowany post.. My Ci tylko mowimy ze biegowy nie dla roczniaka a 4 kolowy to nie biegowy boziu..

Renata moj kupil mlodej w lecie auto takiego jeepa do jezdzenia to on mial wiecej radochy kierujac niz mloda jezdzac.. mezczyzni to dzieci ;p

Renata- nie kracz z noga lepiej ;) Faceci tak maja haha ze lubia sie bawic. Moj ma radoche jak klocki z Majka uklada bo robi jej wieze, domki haha i zadowolony jak 6latek :p

Jak mi sie nie chce nic... A tu 8godz przede mna...

Za 2.tyg swieta.. czujecie ne? Ja wcale.. mimo ze w co drugim domu choinka i swiatelka w oknach..

Kolejny post napisany ze 4 kolowy. Rowerek biegowy tak podpisany i w sklepie tak tez go nazwali. Dlatego mowie ze biegowy. Nawet na google jak wpisalam wyswietlilo. Znalazlam go na internecie w sklepie dzieciecym jak byl dzien darmowej dostawy. Poza tym nienawidze klotni wiec temat rowerka dla mnie zakonczony. Napisalam NIE KUPUJE. Wiec mysle to na tyle.

reklama
CAYOKA ale nikt sie z toba nie kloci to ty nerwa zlapalas..
MAGDA 8h to nie tak dlugo, teraz okres swiateczny to wystarczajaco roboty jest i czas leci ;)

Do góry