reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cyoka-my na roczek kupilismy malemu rowerek 3w1:) i polecam!
Olcia - mi teraz tez nie za bardzo by pasowało bo miałam zamiar szukać pracy na pól etatu.
Olcia - wasz żłobek????
Paulina my na rożek mieliśmy tez bez nasy cukrowej i był pycha:)
Zrobiłam przemebliwanie u Dennisa w pokoju:) co myślicie?

Załączniki

• 1418212171914.jpg
    1418212171914.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 43
  • 1418212203025.jpg
    1418212203025.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 1418212218766.jpg
    1418212218766.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Happy to moze @ przyjdzie xd tak w naszym ... fajnie przemeblowalas mi sie podoba jak bede miala okazje juz urzadzac pokoj to w scianie lozko jak znajde zfjecie to podesle

HAPPY moim zdaniem lepsze torty bez :p no ale praktycznoe wszystkie tortty w wiekszych cukierniach sa z ta ochydna masa. Pokoik fajny duzy ;-)

A my dostalismy propozycje!! Wlascicielka naszego mieszkania, stara sie o kolejne tyle ze dwa pokoje w gminie Huddinge, 3km od tej miejscowosci co mieszkalismy do tej pory ;-) i pytala czy jak dostanie to bedziemy je chcieli. Jesli powie fajna cene to wezmiemy ;-) tyle ze moze je dostac za miesiac a przy zlych wiatrach nawet za rok.

Edit
OLCIA idziemy do takiego jakby domu kulturu :d dj, 2 dania gorace, flaszka wodki na pare i szwedzki stol. Za 200zl od pary. No i sami znajomi ;-)

Olcia - a zmieniasz małej żłobek?
Nie no vo ty tam wysoka barierka jest z drabinka sobie radzi super w gore i w dół bo jak na wakacjach byliśmy to ciaglr wchodził do góry, po za tym zanim distanie to jeszcze 4 muesiace bo chcemy na urodziny mu kupic
Paulina fajne:)

Tak zalatwi caly czas ale ciezko jest bo wszedzie nie ma miejsc :/ aaa ale to nie jest jakies ala pietrowe?

Paulina a co do tortow to ja uwielbiam lodowe :p no to super z tym sylwestremtez bym sobie poszalala :)

Ja z tej cukierni mialam tort na chrzest Natalii i byl przepyszny mimo pokrycia masa cukrowa. Ten tort bedzie mial pokrycie i figurke z masy i jeszcze kokarde. Figurka nie do jedzenia oczywiscie bedzie ;p ale wiem ze ta masa na oewn nie zepsuje smaku. ;)
A rowrerrk miala dostac biegowy ale gdzie w zimie na rowerek ? A w domu nie mam miejsca zeby jezdzila.. Dlatego rowerek dostanie fajniejszy na wiosne ;) myslalam nad bizuteria ale znowu nie bede jej teraz uszu przebijac.. Z racji trego ze Mala lubi koty to chcialam jej kupic interaktywnego kota z Hasbro. No i jakos pomyslu brak.. Musze chyba do wiekszego miasta sie wybrac albo z waszych podpowiedzi skorzystam ;)

Happy faajny pokoj ma Dennis;)

Czesc Wam ; ** dlugo mnie nie bylo ale juz jestem :)

Dziewczyny trzymam kciuki zeby @ przyszla/ nie przyszla - jak wolicie ;)
Sama jestem w trakcie czekania na @ .

Mloda mikolaja sie bala , ale po prezenty sieegala ;) i zakochana w myszce miki i koniu ( ten co salto robi ) ;)

reklama
CAYOKA Rowerek biegowy dla roczniaka? Watpie ze da rade :p a skoro figurka z masy to nadaje sie do jedzenia ;-) Moja do tej pory srednio radzi sobie na rowerku biegowym, raczej idzie a nie jedzie.
OLCIA przeje*bane :/ tutaj byla ostatnio akcja w domowym przedszkolu, przedszkolanki zamykaly dzieci w kiblach

Do góry