reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka tak slownik jak zwykle lepiej wie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka jesem średnio 7-9 dni po owu. Wczoraj wieczorem plamilam na różowo,takim srednio gęstym sluzem , dzis rani trochę też, myslamlam ze @ wcześniej przyszła bo nie zawsze mam regularnr a teraz cisza od godz. 11 i nie wim co myśleć:/ nue czuje sie jak na @
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka, przestalismy sie starac ponad miesiąc temu ostatnio nawet czasem sie zabespieczalismy, tak do konca byli w tym cyklu tylko raz, reszta albi stosunek orzerwany akbi z gumką, czyli szansę małe
Hej
Taki temat to dramat serce mi sie kraje jak czytam czy widze takie rzeczy karabin i wszystkie takie wystrzrluc tak samo pedofilow i zobaczencow ...
Happy a moze akurat jak przestaliscie to bedzie nie spodzianka
Usypialam mala i tak zdalam sobie sprawe ze za 4msc bedzie miala 2latka szok czas ucieka przez palce
W ogole to nie wiem co sie ze mna dzieje od kilku dni chodze wkur jak osa i o byle gowienko sie wsciekam a @ to chyba mi zamarzla juz ponad tydzieb sie spoznia niech @ szlag trafi
Taki temat to dramat serce mi sie kraje jak czytam czy widze takie rzeczy karabin i wszystkie takie wystrzrluc tak samo pedofilow i zobaczencow ...
Happy a moze akurat jak przestaliscie to bedzie nie spodzianka
Usypialam mala i tak zdalam sobie sprawe ze za 4msc bedzie miala 2latka szok czas ucieka przez palce
W ogole to nie wiem co sie ze mna dzieje od kilku dni chodze wkur jak osa i o byle gowienko sie wsciekam a @ to chyba mi zamarzla juz ponad tydzieb sie spoznia niech @ szlag trafi
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia czyżby ciąża?????
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Testy czasem sie myla ale mize spóźnia sie przez stres itp.