reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Maciejka jesem średnio 7-9 dni po owu. Wczoraj wieczorem plamilam na różowo,takim srednio gęstym sluzem , dzis rani trochę też, myslamlam ze @ wcześniej przyszła bo nie zawsze mam regularnr a teraz cisza od godz. 11 i nie wim co myśleć:/ nue czuje sie jak na @

Maciejka, przestalismy sie starac ponad miesiąc temu ostatnio nawet czasem sie zabespieczalismy, tak do konca byli w tym cyklu tylko raz, reszta albi stosunek orzerwany akbi z gumką, czyli szansę małe

Hej
Taki temat to dramat serce mi sie kraje jak czytam czy widze takie rzeczy karabin i wszystkie takie wystrzrluc tak samo pedofilow i zobaczencow ...

Happy a moze akurat jak przestaliscie to bedzie nie spodzianka

Usypialam mala i tak zdalam sobie sprawe ze za 4msc bedzie miala 2latka szok czas ucieka przez palce

W ogole to nie wiem co sie ze mna dzieje od kilku dni chodze wkur jak osa i o byle gowienko sie wsciekam a @ to chyba mi zamarzla juz ponad tydzieb sie spoznia niech @ szlag trafi

reklama
Do góry