Sandra jesli moge podpowiedziec Ł dostanie akumulator bo nam pada w aucie a ze my lubimy praktyczne rzeczy to chyba bedzie to. No bo skarpetki ma, bokserki ma, perfumy tez, portfela nie nosi ( kase trzymam ja ) , krawatow nie nosi aaa no i albo rzuce mu sie na rzyje, albo dostanie kopa
reklama
sandra910107
Fanka BB :)
Samochodu nie mamy pożyczamy od taty . Chce w tym roku kupić mu coś co będzie miał od serca od nas , myślałam o pancerce na szyję , bo swoją poprzednia zgubił jak jeździł w coli
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
sandra910107
Happymum obydwa bardzo fajne , ja bym wzięła dwa a co tam niech ma.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
No właśnie nie chce obu bo chce mu jeszcze kupic puzle i samolot
sandra910107
Happymum to weź to pierwsze bardziej kolorowe.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
No i mniej miejsca zajmuje
sandra910107
No u nas , to diamentalna zmiana zdania co do prezentów a my mamy coś takiego
A z tą kulą to miałam walkę w sklepię ponieważ były rózowe i bardszo mi się podobała i satały tam gdzie nie bieskie poczym okazały się że zamiast 80 zł kosztuje ona 125 zł . Powiedziałam babie że to dyskryminacja dziewczynek że ta sama kula tylko że jest rózowa ma inna cenę a babka za mną mówi że mam rację że z jakiej racji tak jest .
A z tą kulą to miałam walkę w sklepię ponieważ były rózowe i bardszo mi się podobała i satały tam gdzie nie bieskie poczym okazały się że zamiast 80 zł kosztuje ona 125 zł . Powiedziałam babie że to dyskryminacja dziewczynek że ta sama kula tylko że jest rózowa ma inna cenę a babka za mną mówi że mam rację że z jakiej racji tak jest .
Załączniki
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Sandra swietne prezenty, kule Dennis miał identyczną
reklama
sandra910107
Mam nadzieję że wiki się spodoba , nie chcieliśmy kupować zabawek dla niej bo ona najzwyczajniej się nimi nie bawi nie wiem czemu chociaż mam pewne podejrzenia .