reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka dziewczyny:*
Jak tam mikołaj odwiedził dzieci?:-)

Synkek zadowolony z prezentów, dostał motorek do zabawy a reszta to same gry edukacyjne i puzzle z czego jestem zadowolona:) Pozniej ma jeszcze przyjśc chrzestny. A przed południem byliśmy na spotkaniu z mikołajem w ośrodku kultury, nawet zdjęcie z mikołajem sobie zrobił :)

Co do wieku to mu z D. jesteśmy ten sam rocznik 1991 :p Ja jestem starsza o 4 miesiące hehe :)

My po spacerze i stwierdzam ze zimnooooo! Spacer Teraz bez pielucgy i wpadki nie było:) mały się bawi a ja odpoczuwsm bo posprzatane mam :)

Ostatnia edycja:
Madzialena
Wiki również zadowolona dostała kurtkę narciarską ciepła czapkę grę zgadnij kto oraz książkę do czytania ciepłe skarpety oraz kasę 60 zł oraz słodycze
A Pati , dwie zabawki grające lusterko i flet książeczkę która gra i ma ruchome elementy tableta grającego i zestaw ubrań fisher price . Rajstopy i świąteczny sliniak. Wiec zadowolone są na pewno
A ja zestaw kosmetyków o zapachu lukrowanych pierników , masakrę i spirale do brwi od P

Macieja spokojnie my kobiety zatrzymujemy sie na nastu wiec lajcik xd

Paulina przypomne na pewno xd
K w nowym roku 29 wiec tez kryzys go czeka :D
Dzien udany na 100% w galeri mikolaje na motorach przyjechali pozniej na linach z sufitu zjezdzali zachwycone dziewczyny pozniej na jarmark na przedstawienie poszlysmy wybawily sie my z braciszkirm winko grzanke napolismy sie a teraz z siostra drinkuje dzieci spia :p

Dziewczyny zazdroszczę wam udanego dnia u mnie do dupy. Rano śniadanie i obowiazki , S na popołudnie do pracy ja na spacer z małym a po powrocie nuda.
Jutro farbuje włosy i zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Do góry