reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heja :)

paulina twoj chłop narzeka na starosc?? na we wrzesniu skonczylam 29 lat. zaraz po nowym roku bede mogla mowic ze mam 30. a moj chlop w listopoadzie 31 skonczył. pruchniak :D

U nas mikołajki udane. chlopaki z zabawek zadowoleni, tylko kuźwa.. w nastepnym roku chyba ich zastrzele jak bedą tak geby darli od 6 rano.Łykend to ja bym chcialaq do 8 polezec. A oni tak sie ekscytowali ze wsciekla wstalam. do tego glowa tak mi bolala ze mysalam ze zwymiotuje. pozniej na chwile do miasteczka. z chwili zrobily sie prawie 3 godziny.no i do Leroy, po listwy. no ale doopa.Takich wąskich niema. Ale zeby juz nie marnowac dnia polazilismy po auchanie. Dla O prezent kupilam,dla braci, taty i L pod choinke tez. jeszcze sobie i mamie i bedzie spokoj.
Chlopcy zawiedzeni bo zadnego Mikolaja nie spotkali. No ale przeciez Mikolaj prezenty roznosił to w auchanie nie mogl byc :)

reklama
Maciejka test bede robila najwczesniej w wigilie.

wstalam dziś o 5.30. mam dosc.. glowe mi rozsadzi, kawa g...o daje. wypadek byl niedaleko nas. czołowe zderzenie, w tym jedno auto dachowało. kilka sekund przed naszym przybyciem na miejsce. Slabo mi sie zrobilo, przypomnial mi sie lipiec i nasz wypadek, no i kurde.. gdyby Ł minute wczesniej wyjechał to m bysmy mogli byc tym autem na dachu. Jak jutro bede jechala do szkoly z chlopcami to narobie w majty.

Hejka dawno mnie nie bylo ;-)

Renata to kciuki za test wigilijny ;-) hehe

U nas Mikolajki tez ok, dzieciaki slodycze dostali, skromnie , ale najwazniejsze ze wogole :p
Wogole eks nas zalatwil nie mamy alimentow w listopadzi,e a tu juz 7 grudnia...... komornik go znalazl przez zus ale kiedy sciagna to sie okaze.... :no::wściekła/y: tatus zakichany....
No a tak pozatym to do naturaknego kolorku wrócilam mniej wiecej, wiec juz blondynka nie jestem ;-)
Reszta u nas po staremu, Miki od srody w domu, znow chory.... to przedszkole mnie wykancza -_-

Renata-trzymam kciuki za wigilijny prezent:)
U nas w nocy wpadka bo mały sie Posikał o 6 rano, ale od robił w dzień i na dwugodzinnym spacerku nie zmoczyl sie tylko odrazu jak wszedł do domu to wolal na nocnik.
Do dupy dzis mam dzien, jak i wczoraj, jak zwykle święta idą a mnie deprecha łapie:/
Oby mi przeszło szybko

happy wpadki jeszcze mogą sie zdarzac. Ja swoich zaczelam odpieluchowywac w okolicy grudnia-stycznia. calkowite pozegnanie z pielucha na dzien bylo w marcu-kwietniu. A i latem czasami zdarzyla sie wpadka jak np bajka byla wazniejsza.

mialam isc wczesniej spac :D

Renata to akurat sie nie zdarza cokolwiek robi to jak mu się za chce to przebiega i woła i kupę tez robi na nocnik wiec i tak uwazam to za duzy postęp

Hej , hej
My dziś latalismy po sklepach za prezentami świątecznymi iż później nie będzie czasu iż 19, 20 jesteśmy w wirach by im pomóc trochę a jednak mam tych prezentów do kupienia . Ale dla Pati mam w całości oczywiście nie to co chciałam na początku ale te mi się bardziej spodobały do wiki brakuje mi tylko jednej rzeczy tylko nie wiem jakiej , no i zostaną mi bratanice . I będzie spokój z prezentami
A najgorszy przedemna bo dla P , nie mam pomysłu .

reklama
Do góry