reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
OLCIA masakra ja nie wiem jak o 5 bym funkcjonowala :p jak wstawalysmy na lotnisko przed 5 to caly dzien na redbullach i kawach jechalam :p
HAPPY husky przepieknie psy, ale nie do malego mieszkanka ;)

My ostatnio chodzimy spac o 21 a wstajemy 9-10. Teraz jeszcze lezymy ;-)

Hej
U nas mały nie mógł znaleźć prezentu :D
Znalazł dla siostry, dla kuzynka a dla siebie nie i panika :D ale w końcu odnalazł łup ;)
U nas codziennie pobudka 6 -7 :-/

OLCIA ja po paru dniach nie dalabym rady fukcjonowac :p jak wracalysmy do Se to trzeba bylp wstac o 6.30 a ja madra dzien wczesniej drinkowalam z kumpela i poszlam spac cos kolo 1.. i jak mloda usnela w samolocie to ja usnelam na siedzaco hahaha

U nas nie bylo Mikolaja.. popoludniu moj tata sie przebiera i przyniesie prezenty prawdziwy "kolaj"

Dokładnie. Jak się nie ma co się lubi .... ;)
Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić i wszystko kiedyś mija ..

Ostatnia edycja:
OLCIA MACIEJKA moze i tak :p

Ja nie dlugo nie dosc ze siwa to jeszcze lysa zostane. Wlosy tak mi wypadaja ze przedzialku jak wczesniej prawie widac nie bylo tak teraz mam lysa linie.. probuje go przestawiac ale nie wiele to daje :/ z pieknych gestych wlosow zrobil mi sie syf na wlosach :/ musze sie umowic do fryzjerki..

reklama
Do góry