reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej dziewczyny :*
Sandra -zdrowka dla mojej przyszlej syniwej i oby ti bylo tylko uczulenie!
Madzialena- fajne ze obkupilas małego mnie tez czeka sprzatanie w szafie u Dennis:/
Paulina choinka super my pewnie za jakieś 2 tyg będziemy ubierać.
Maciejka-jakie? Pochwal się
Sandra -zdrowka dla mojej przyszlej syniwej i oby ti bylo tylko uczulenie!
Madzialena- fajne ze obkupilas małego mnie tez czeka sprzatanie w szafie u Dennis:/
Paulina choinka super my pewnie za jakieś 2 tyg będziemy ubierać.
Maciejka-jakie? Pochwal się
madzialena647
Fanka BB :)
maciejka dokładnie tam ma fachową opiekę Ale dwójka dzieci w domu została ze szwagrem i moja siostra zamiast wypoczywac to się zamartwia czy sobie radzą:-)
happymum no ja dzisiaj takiego powera dostałam do sprzątania że póki mi się chciało to i w półkach poukładałam
Co do prezentów na mikołaja to mi zostało jeszcze tylko kupić coś P. i siostrzenicy bo dla reszty już mam P. chce grę planszową bolek i lolek i puzzle ze strażą pożarną, a siostrzenicy kupię książkę
happymum no ja dzisiaj takiego powera dostałam do sprzątania że póki mi się chciało to i w półkach poukładałam
Co do prezentów na mikołaja to mi zostało jeszcze tylko kupić coś P. i siostrzenicy bo dla reszty już mam P. chce grę planszową bolek i lolek i puzzle ze strażą pożarną, a siostrzenicy kupię książkę
Ostatnia edycja:
Maciejkaa
Happy
Córce
BAJKOWA KOŁYSKA ŁÓŻECZKO DLA LALEK - Pozostałe - Lalki i akcesoria
Synkowi
Kimet Sanki Ślizg Z Hamulcem - Ceneo.pl
Madzialena podłe to uczucie, wiem, ale niestety teraz musi się skupić na maleństwie. Jaka płeć dziecka będzie?
Córce
BAJKOWA KOŁYSKA ŁÓŻECZKO DLA LALEK - Pozostałe - Lalki i akcesoria
Synkowi
Kimet Sanki Ślizg Z Hamulcem - Ceneo.pl
Madzialena podłe to uczucie, wiem, ale niestety teraz musi się skupić na maleństwie. Jaka płeć dziecka będzie?
Maciejkaa
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka-ale mi humor poprawiłaś! Miałam identyczne sanki jak byłam dzieckiem
sandra910107
Prezenty na Mikołaja mamy wybrene każda do stanie do 50 zł . Tylko nie słodycze bo to wiki dostanie pełno
madzialena647
maciejka prezenty super! Moja siostra spodziewa się chłopca, a ma już dwie córy:-)
reklama
noooooz ku...wcielo mi posta.
a chciala,m o tym ze.Maciejka ja tez chce takie slizgi kupić. jutro w biedronce mają byc.
czesc prezentów juz mam. tzn na mikolajki i dla F na swieta. musze jeszcze dla O, dla N ( chrzesnicy ) i dla siostrzenicy coś bo 1 stycznia ma urodziny.
Wczoraj bylismy na roczku u crzesnicy mojej. I przy okazji andrzejki.. jak dzieci zajely sie zabawą Nawet kaca nie mam.Alez pyszną nalewke piłam.. pigwowa.. mmmmm.
a chciala,m o tym ze.Maciejka ja tez chce takie slizgi kupić. jutro w biedronce mają byc.
czesc prezentów juz mam. tzn na mikolajki i dla F na swieta. musze jeszcze dla O, dla N ( chrzesnicy ) i dla siostrzenicy coś bo 1 stycznia ma urodziny.
Wczoraj bylismy na roczku u crzesnicy mojej. I przy okazji andrzejki.. jak dzieci zajely sie zabawą Nawet kaca nie mam.Alez pyszną nalewke piłam.. pigwowa.. mmmmm.