reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My już po spacerze, u nas ciepło dzisiaj, nie to co wczoraj:) Pozniej idę podciąć włosy, chcę do ramion może nie będą mi już tak wypadały :/

paulina tablet to fajna sprawa, byle by tylko dziecko pół dnia nad nim nie siedziało:) Moja mama z siostrą chcą małemu na urodziny kupić tablet, nie wiem czy się na to godzić czy nie;/ dziecko może dużo się dzięki niemu nauczyć, literki, cyferki itp. ale boję się że będzie cały czas w samochody grał:p Jak D. wraca z pracy to mały od razu jego telefon bierze i gra w angry birds :p

reklama
MADZIALENA wystarczy ustawic haslo i dzieciak sam go uzywac nie bedzie ;p
MACIEJKA obraczka musi byc na palcu widoczna a nie wygladac jak to koleczko do otwierania tymbarku :p

Edit
My naszczescie nie mamy jakiegos drogiego tableta, taki najzwyklejszy, A. dostal jak bral telefony na firme z t-mobile. Jaral sie bo niby gratis, umowu nie przeczytal, dopiero ja w domu i okazalo sie ze co miesiac chyba +15zl za niego haha

Załączniki

• 1415628927349.jpg
    1415628927349.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 50
Heej,

Paulina ładne obrączki macie , a co do odpażen na palcu to nie pomoge. Ja nie lubie biżuteri i nie nosze, jedynie kolczyk w pepku mam .

co do tableta fajna sprawa, pierwszego stukłam ehh.. ten sie jak narazie trzyma, a taki najzwyklejszy mam. No i tak jak Paulina pisze hasło i na tym i na telefonie, zeby panna Julia nie naduzywała za bardzo haha

a co u nas. zimno, szaro buro itp. nie no chyba mam depresje jesienna, poprostu na nic nie mam ochoty nic mi sie nie chce...

zaraz zmotywuje Milene do wejscia na forum:-D

cze.

Moi mają tablety. tylko no ja mam 9 i 5 latka. Nie grają non stop. tzn.. w weekend jak caly tydzien są cacy to mogą grac. Dla F dodatkowo do odrabiania lekcji sluzy.
No i na F ablet dziala uspokajająco :) wszystko zrobi zeby kary na niego nie miec.

Paulina my tez mamy z T-Mobile. No i F ma Samsunga ( prezent komunijny )

U nas tez po 15 ciemno sie robi.

Magda - no zabilabym na twoim miejscu
Sandra-nastepnym razem kapiel z asysta P.
Paulina - moj maly ma tablet bo dostał moj samsung galxy tab2. Ja go i tak jie używałam. Czasem iglada tam bajki i bra w Duplo train.
Paulina obraczji fajne choć klasyczne gładkie sa bardziej w moim stylu. No i tylko biale zloto albo srebro innej bizuteri nie noszę.
Byliśmy dziś na spacerze i karmilismy ptaki (kaczki, mewy i łabędzie) a później plac zabaw. Mały wrócił cały od błota:/

reklama
23may przywolaj Milene!! Ciekawa jestem a na fb glupio mi :p
RENATA dla mojej 2latki to najtanszy. Wypadnie to zal nie bedzie bardzo.
HAPPY obraczki biale zloto z zoltym, same biale mi sie nie podobaja ;-) wlasnie dlatego ja polecam gumowce. Pokazywalam juz kiedys, za tego na zdj dalam w lidlu na polskie ok 100zl, drugi ma troche lepszy tribute w promocji za 200. Ale bardzo polecam szczegolnie na bloto i deszcz.

Załączniki

• 1415646675952.jpg
    1415646675952.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 51
Do góry