reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My już po spacerze, u nas ciepło dzisiaj, nie to co wczoraj:) Pozniej idę podciąć włosy, chcę do ramion może nie będą mi już tak wypadały :/

paulina tablet to fajna sprawa, byle by tylko dziecko pół dnia nad nim nie siedziało:) Moja mama z siostrą chcą małemu na urodziny kupić tablet, nie wiem czy się na to godzić czy nie;/ dziecko może dużo się dzięki niemu nauczyć, literki, cyferki itp. ale boję się że będzie cały czas w samochody grał:p Jak D. wraca z pracy to mały od razu jego telefon bierze i gra w angry birds :p

reklama
MADZIALENA wystarczy ustawic haslo i dzieciak sam go uzywac nie bedzie ;p
MACIEJKA obraczka musi byc na palcu widoczna a nie wygladac jak to koleczko do otwierania tymbarku :p

Edit
My naszczescie nie mamy jakiegos drogiego tableta, taki najzwyklejszy, A. dostal jak bral telefony na firme z t-mobile. Jaral sie bo niby gratis, umowu nie przeczytal, dopiero ja w domu i okazalo sie ze co miesiac chyba +15zl za niego haha

Załączniki

• 1415628927349.jpg
    1415628927349.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 53
Heej,

Paulina ładne obrączki macie , a co do odpażen na palcu to nie pomoge. Ja nie lubie biżuteri i nie nosze, jedynie kolczyk w pepku mam .

co do tableta fajna sprawa, pierwszego stukłam ehh.. ten sie jak narazie trzyma, a taki najzwyklejszy mam. No i tak jak Paulina pisze hasło i na tym i na telefonie, zeby panna Julia nie naduzywała za bardzo haha

a co u nas. zimno, szaro buro itp. nie no chyba mam depresje jesienna, poprostu na nic nie mam ochoty nic mi sie nie chce...

zaraz zmotywuje Milene do wejscia na forum:-D

cze.

Moi mają tablety. tylko no ja mam 9 i 5 latka. Nie grają non stop. tzn.. w weekend jak caly tydzien są cacy to mogą grac. Dla F dodatkowo do odrabiania lekcji sluzy.
No i na F ablet dziala uspokajająco :) wszystko zrobi zeby kary na niego nie miec.

Paulina my tez mamy z T-Mobile. No i F ma Samsunga ( prezent komunijny )

U nas tez po 15 ciemno sie robi.

Magda - no zabilabym na twoim miejscu
Sandra-nastepnym razem kapiel z asysta P.
Paulina - moj maly ma tablet bo dostał moj samsung galxy tab2. Ja go i tak jie używałam. Czasem iglada tam bajki i bra w Duplo train.
Paulina obraczji fajne choć klasyczne gładkie sa bardziej w moim stylu. No i tylko biale zloto albo srebro innej bizuteri nie noszę.
Byliśmy dziś na spacerze i karmilismy ptaki (kaczki, mewy i łabędzie) a później plac zabaw. Mały wrócił cały od błota:/

reklama
23may przywolaj Milene!! Ciekawa jestem a na fb glupio mi :p
RENATA dla mojej 2latki to najtanszy. Wypadnie to zal nie bedzie bardzo.
HAPPY obraczki biale zloto z zoltym, same biale mi sie nie podobaja ;-) wlasnie dlatego ja polecam gumowce. Pokazywalam juz kiedys, za tego na zdj dalam w lidlu na polskie ok 100zl, drugi ma troche lepszy tribute w promocji za 200. Ale bardzo polecam szczegolnie na bloto i deszcz.

Załączniki

• 1415646675952.jpg
    1415646675952.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 54
Do góry