reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć laski nie śpię od 5 jestem normalnie padnieta. Za chwilę idę zaprowadzi Wiki do szkoły i do PcŚ znowu dowieść dokumenty na alimenty i dowiedzieć się co z rodzinnym bo ile można czekać. Wczoraj znów dostałam @ , dziwne trochę ponieważ powinna przyjść za 1 o dni ale to pewnie ze teraz mam trochę nerwów . Pozytyw ze wybraliśmy prezenty na Mikołaja teraz wystarczy czekać za gotówką ☺. Pogoda Do Bani Az Mi Się Nie Chce Jechać ALE Cóż Jak mus To mus. Miłego dnia ☺☺

reklama
Ja miałam załatwić na uczelnię zaświadczenie z PUPu ale czekam aż mój teściu będzie mógł się na pół godziny wyrwać z pracy by zostać z Kacperkiem, bo ma ciepłe czoło patrze termometrem a tu 37,5 stopnia.
Rano byłam na uczelni a tu niespodzianka bo spotkałam kumpla mojego M,który grał u nas na weselu.

Mili oby sie nicnie rozwinelo :)

Sandra ale do sprawy o alimenty czy co?

Mam pytanie czy ktoras z was kupywala ubrania dzieciaczka w zarze ? Rozmiatowka jest tam normalna zawyzona czy zanizona?

Wampi no zostawie tamte niech czekaja na nia jak podrosnie :D

Hej ;)
U nas po staremu, wczoraj miałam wolne a dzis niestety znowu w pracy ;/
Julka trochę chora, katar i kaszle ją trochę.. mam nadzieje ze szybko jej minie.
Nic mi się nie chce, chyba mam depresje jesienna

Milena gratulacje dzidzi i gratulacje lipca chodz nie wiem o co chodzi ;)
happy zdrówka dla Dennisa, ja podaje młodej witaminy forever, bo ona mi warzyw wogole nie je, a tam niby jakies sa.
sandra, powodzenia z alimentami

a no i maciie Julke z dziś jak udawała 'smutną Jule'
2014-11-07 08.32.57.jpg

Załączniki

• 2014-11-07 08.32.57.jpg
    2014-11-07 08.32.57.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 45
23may! Jaka julka dużą!
Do lekarza nas nie przyjmą bo za dużo ludzi a on ma tylko gorączkę! Oczywiście ich nie obchodzi ze dziecko od miesiące choruje cały czas

reklama
Do góry