reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc porannie.

U nas tez pogoda ladna. Dawno takiego listopada nie bylo.

Ja prezenty na swieta to tylko swoim dzieciomi chrzesnicy. Gdybym miala wszystkim w rodzinie to bym finansowo nie wyrobila sie. Rodzicom i braciom tradycyjnie, jakies perfumy czy lizaki. aaaa no i kupie jakąs drobnostke dla chrzesnicy brata. 10 lat ma chlopak.. zeby sie nie czul ominiety. Tym bardziej ze on swojej chrzestnej nie zna praktycznie ( widzial ją 2 razy. na swoim chrzcie i komunii ). No i jakies slodycze dla kuzynki dzieci jesli pojdziemy na ciasto i kawe.
W listopadzie i tak sporo wydatków.Ja mam imieniny, Ł urodziny, potem chrzesnica urodziny i moja mama. Tesc mial 1-go.. ale ze jest w szpitalu 300 km od nas wiec nie bylo mowy ze odwiedzimy. Aaaaa i moi rodzice mają w piątek 30 rocznice slubu. jakiegoś habazia trzeba.. czy prezerwatywy?? musze podpytac co bardziej w ich gust :D

reklama
Hej
Milena ja się nie znam bo nigdy tabletek nie brałam :sorry2:
Renata haha :D moi w tym miesiącu też rocznicę mają, ale 38.

Ładny dziś dzień, a my musimy w domu siedzieć :/

MILENA ja dostalam normalnie po 30dniach, jak to bylo przed ciaza i tabsami. Teraz powinnam dostac 14.11 wiec jeszcze troche czasu ma :p

My mamy dzis wycieczke do wlascicielki.. Musze jej listy zaniesc. Napawam optymizmem, cale 5 stopni u nas.

Kwiecien u nas tez. Zazwyczaj wielkanoc.. no i snów mam z kwietnia.

niewiem co na obiad. moze makaron z jakims sosem ?? ale z jakim?? i czy mi sie chce makaron gotowac ?

U mnie cały rok taki jest bo dużą rodzinę mamy :D
Ale teraz grudzień masakra. Dzieci mają imieniny i moja mama na początku mies. Mikołaj. Święta. M chrzesniak ma ur. I malutka siostry będzie mieć chrzest w św a ja będę chrzestną AA !!! muszę zrobić napad na bank :O

Witam was panienki ;)
U nas pogoda napawa energia jest słonecznie choć chłodno ale nie wieje. U mnie listopad jest miesiącem urodzin. Ja mam za kilka dni:)
Dennis wstaje ostatnio między 9a10 wiec czuje sie wyspana:)
Problemów nadal sporo ale chyba jest nieco lepiej:)
Ja @nie wiem kiedy mam dostać bo ostatnio mam nieregularne

reklama
Hej.

Zimno idzie to sie wszystkie tula a pozniej na @ czekaja :D Haha ja zreszta nie lepsza :p do tego pominelam tabsa jak to zobaczylam ze jeden zostak to szokk, ale dostalam @w piatek i wczorsj sie skoczyla ;)

Co do prezentoa noo to my mamy tylko dla Majci, poniewaz nikt z rodziny T nie daje jej wiec czemu my mamy dawac dla ich dzieciakow? Wiadomo dla rodzicow cos drobnego i dla mojego rodzenstwa i wsio ;) W sumie. zjednej strony dobrze ze nie jedziemy na swieta bo wiadomo ze wtedy trzeba bylo by kupowac. Jak bylismy na swieta w Pl jak bylam w ciazy to prezentow podostawali wszyscy a ja dostalam nauszniki a T gre planszowa :D

Dzis w nocy na lotnisko.. Nocka z glowy, bo jak sie poloze to nie bede mogla sie podniesc ;/

Wczoraj dzwoni tesciowa i mowi ze tak zimnooo w Pl zeby grube ubrania brac zwlaszcza dla Majeczki najlepiej ten kombinezon co w tamtym roku zeby nie zmarzla :D a mama rana mowi ze tak ciepelko jest :D bedzie klotnia juz o ubior malej, bo biore kurtke jej na polarku cieplejsza jesienna a Maja czapek nie lubi wiec bedzie z tym marudzic, na sama mysl juz jestem wkurzona.. A na chrzest to chyba futro jej zaloze, wezme pierzyne do wozka i kocem nakryje dodatkowo :p ooo to jest mysl hahaha. Rajtuzek pod spodnie jeszcze nie nosi i to tez bol dla babci :D. Porazka normalnie!

W sobote mamy z mezem wychodne bo moja mama mala bierze na sale zabaw, juz sie ciesze na sama mysl, chociaz wczoraj mnie zdenerwowaal mocno i sie niby do niego nie odzywalam wxzoraj ale w poduszke sie smialam :p Poszedl do sasiada na "chwile" wrocil po 23, w dodatku tak wyszlo ze tel mu padl, zgred jeden! :D

Ja dzis pierogi na obiad robie. Dopijam herbate i sie biore, farsz gotowy wiec tylko lepic ;)

Do góry