reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki Milena :D

Ja tylko Julci i Zu na mikolaja i swieta :p Zu na mikolaja ta ciufcie a Julce jeszcze nie wiem :p

Paulina a kiedy masz dostac ? :D no tez mi wpadla ta ciufcia bo jeszcze te kfzeslo bylo ale jakos mnie nie zafascynowalo a pod choinke tego kubuska opowiadajacrgo bajki kupie bo juz nie wiem :p

Najgorsze jest bo chcialam jej wozek kupic ale dziadrk przed sanatotium kupil wuec odpadlo xd

Chyba wam nie pisalam ale wczoraj sie tak wkurzylam peklo nam kolo w wozku Zuzinym myslalam ze mnie vos trafi :/

reklama
paulina,milena także cierpliwe czekanie Wam pozostało:-)
olcia nieciekawie z tym kółkiem;/

My naszej 5 rocznicy tez nie obchodziliśmy, nie że zapomnieliśmy tylko akurat tego dnia zmarł dziadek D. i żadne z nas nie było w nastroju;/

Na 14 mamy do lekarza do kontroli, dziwne bo mały w dzień nie kaszle, kataru nie ma ale jak wstanie to z rana kaszle;/ zobaczymy co powie

Olcia ten Kubus fajny... Widzialam u nas w carrefour za 299zl ;/

Madzialena no czekamy , czekamy ...

Ostatnia edycja:
ja myślę o kupieniu Kacperkowi na gwiazdkę JCB 5w1
c2ae6d5cac45ffecmed.jpg

mili fajne te autko:) My w tamtym roku kupiliśmy małemu coś podobnego ale w zestawie były dwie koparki:p Jedną ma w domu a druga ma u dziadków żeby miał sie tam czym bawić i do tej pory mu się nie znudziły:)

Ja jeszcze nie wiem co kupimy P. na gwiazdkę, myslałam o klockach lego Moja pierwsza kolejka, w sumie mały ma już dwie kolejki do składania ale nie z lego, a jak widzi reklame to mówi że mu się podoba :) I ma szał na pluszaki teraz cały czas opiekuje się maskotką osiołkiem, wszędzie ją ze sobą zabiera więc myślałam też o takim interaktywnym piesku:) Dobrze że jeszcze troche czasu zostało żeby coś wymyślić ale znając nas wszystko zostanie na ostatnia chwilę :p

reklama
Ja dla Dennisa wymyśliłam ciastoline, samolot (jakiś duzy plastikiwy) ostatnio wciąż buduje samoloty z klocków. No i zawsze jakieś słodycze i ciuchy

Do góry