Paulina sto lat dla Nikoli :-)
Renata moze jednak cos w szkole usłyszał. U mnie w rodzinie (a mam ją ogromną) często takie wlasnie akcje były
Moj kuzyn rok temu jak byl w zerowce wrocil do domu i do ciotki z tekstem ze "dziewczynki maja dziurkę a chłopaki penis i jak sie włoży go miedzy nogi to przebije sie blone i bedzie krew a potem dziecko" ... Ciotka byla w szoku a Arek nie chcial powiedziec skąd to wie.
23may ja wlasnie chce tez na to pójść
uwielbiam oglądać czy to na youtube czy na instagramie filmiki z różnego rodzaju makijażem czy tez świetnymi pomysłami na paznokcie. Po prostu uwielbiam. Chciałabym sama chociaz sobie zrobic paznokcie jakos tak wymyslnie ale czasu brak
no i produktów. Nie stać mnie :-) nawet na głupi lakier do paznokci. Gdyby nie urodziny K w listopadzie to bym zaszalala bo mam jeszcze cos lekko ponad 50zl do wykorzystania ale chce mu cos fajnego kupic i odkładam. Mama tez mi cos dołoży wiec mysle ze bedzie ok. A w grudniu planuje kupic zestaw pędzli do makijażu i powoli bede kompletowac sobie materiały bo postaram sie zaoszczędzić troche na studniowce
Happy zdrówka dla synka :-)
Myslalam ze rozszarpie dzis babke od marketingu... Małpa! ...
Kornelia została dzis z mama i... Spala od 8:30 do 10 a potem od 12:45 do 15:35 jestem zadowolona
Teraz siedze przed angielskim. Jakos mi sie nie chce ale dam rade bo musze miec 5