reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
PAULINA sto lat dla niuni :)*
HAPPY zdrowka zycze :)

My tez niespokojna noc z goraczka ;/ non stop wstawala z placzem ....bylismy u lekarza , gardlo ma lekko czerwone ...ale rowniez cale dziasla wrazliwe , zaczerwienione - rosna dolne piatki ...mam pilnowac zeby nic do buzi nie wkladala ...

Wszystkie zeby wychodzily ze nawet nie wiedzialam kiedy ( tylko slina leciala ) a teraz tak tragicznie ;/

Paulina : Wszystkiego Najlepszego dla córeczki :-)
A co do bycia babcią w tym wieku nie dziękuje nie skorzystam . Chcę uniknąć by spotakała ją taka sytuacja co mnie , żadna przyjemność . W najgorszym wypadku przywiąże do kaloryfera i tam będzie siedzieć póki nie zmądrzeje . A no i nie ma opcji by spotykała się o tyle starszym facetem co ja . Będę ją o tym nauczać non stop póki nie zrozumie że nie jest kolorowo. Ma się cieszyć życiem mieć na niego plan , a jak stwierdzi że czas na rodzinę proszę bardzo droga wolna . Ale nie w tym wieku co ja .
Happy : Sprzątałam i byłam na spacerze i zakupach z Pati , póki mama była w domu . :-)

Sandra - oby ci się udało:) lepiej miec dziecko zaplanowane. Chociaż i to nie daje gwarancji ze wszystko się uda. Wiktoria na pewno będzie miała w tobie oparcie a to najważniejsze.
Młoda mama-fajnie ze mały nie płakał.
Milena-zdrówka dla małej! Dennisowi też piątki idą jedna juz przebila

W imieniu Nikoli dziekuje za zyczenia ;)

SANDRA moim zdaniem masz troche zle metody co do unikniecia ciazy. Zakazany owoc smakuje najlepiej no nie ? Moim zdaniem najwazniejsza jest spokojna rozmowa. Ja rozmawialam z matka i prosilam o tabletki, miesiac przed zajsciem w ciaze to jeszcze mi sie zebralo ze ja sie truc chce.. A co do starszego mezczyzny, nie skreslaj wszystkich. Moj maz jest 8 lat starszy odemnie, czasami doprowadza mnie do szalu ale jest dobrym mezem, a co najwazniejsze dobrym ojcem ;)

Zdrowka dla chorujacych!!

Cześć ;*
U nas pogodaa, w niedziele pojechalismy do Zakopanego na 2 dni, Julka sie wyszalala, pogoda super jak na tą pore roku. poszliśmy pod skocznie i akurat był trening to wjechalismy wyciagiem na góre i Lola jak zobaczyła skoczków to postanowila ze zostanie sportowcem haha
A od dzis znowu praca, w weekend szkoła..i tak w kółko

Paulina sto lat dla Nikoli ;**

Happy, zdrówka dla Denniska;)

Sandra, ja chyba tak samo zrobie, przywiąże do kaloryfera hahahah a tak serio to bede z nią rozmawiać na ten temat..chociaz pewnie latwo nie bedzie

Ewi, ty malujesz ?

lucypp, co do szkoły to hmm. sama byłam w technikum i zdawalam sama mature, nauczyciele sami nam mówili zeby skupic się na jednym, bo zawodowy mamy ciężki. Ja chodzilam na architekture krajobrazu i po samym technikum raczej nic bym z tym zawodem nie zrobila, a i tak wiedzialam ze chce isc na cos innego. I tak po skonczeniu szkoły poszłam na kosmetyke i bede zdawac zawodowy własnie z tego ;)

hej.

No i mnie coś dopadło. wczoraj tradycyjnie.. mdlilo mnie. rano oprocz mdlosci i zawrotów glowy gardło wysiadło, potem temperatura, bol wszystkich miesni. No koszmar. Non stop mnie telepie, glowe rozsadzi.. dobrze ze chlopcy narazie w miare spokojni.

F przyjechal dziś ze szkoly i w progu zalał sie lzami.. Bo on nie chce zebym ja zginela, umarla.. zebym go nie zostawiala.No zuchwa mi do samej ziemi opadla. Twierdzi ze w szkole nikt mu nic nie mowił ze ja zgine, czy ze go zostawie. Nie mam pojecia skąd on takie informacje zaczerpnął. Myslalam ze sie sama porycze jak widzialam jak on zareagowal na mysl ze mnie moze nie byc.

Paulina wszystkiego najlepszego dla Nikoli :)

Ostatnia edycja:
Renata tez prawda ale ile trzeba naczekać się na lekarza ja mam małą wiedzę czy astma i astma oskrzelowa to to samo... Rodzinny moze mi wypisywać tylko muszę mieć zlecenie na ten lek od alergologa tak samo jak mi tabsy wypisuje rodzinny bo ma zlecenie od mojego gina ważne rok i nie muszę bez potrzeby za głupia receptą nie wiadomo ile. Ale tak czy siak musze iśc prywatnie bo miejsc na ten rok już NIE MA znając zycie jak rozpocza zapisy na 2015 to ludzie bedą się zabijac w tej recepcji jeszcze nigdy nie zdążyłam trafić bo dzień rozpoczecia też jest owiany tajemną tajemnicą buhahaha

Paulina Wszystkiego najlepszego dla Nikoli 100 lat!!!

Sandra Ty to będziesz zdrowa mamuśka dobrze żyj z Wiką to będzie Cie zabierać:p

Zdrówka dla chorowitków

A dla tych co mdli jestem po weekendowej jelitówce maskara;/ na kibelku z miską na kolanach a kurcze żołądka miałam takie że nie wiem czy nie gorsze jak przy porodzie

Paulina sto lat dla Nikoli :-)
Renata moze jednak cos w szkole usłyszał. U mnie w rodzinie (a mam ją ogromną) często takie wlasnie akcje były :-D
Moj kuzyn rok temu jak byl w zerowce wrocil do domu i do ciotki z tekstem ze "dziewczynki maja dziurkę a chłopaki penis i jak sie włoży go miedzy nogi to przebije sie blone i bedzie krew a potem dziecko" ... Ciotka byla w szoku a Arek nie chcial powiedziec skąd to wie.

23may ja wlasnie chce tez na to pójść :-D uwielbiam oglądać czy to na youtube czy na instagramie filmiki z różnego rodzaju makijażem czy tez świetnymi pomysłami na paznokcie. Po prostu uwielbiam. Chciałabym sama chociaz sobie zrobic paznokcie jakos tak wymyslnie ale czasu brak :-D no i produktów. Nie stać mnie :-) nawet na głupi lakier do paznokci. Gdyby nie urodziny K w listopadzie to bym zaszalala bo mam jeszcze cos lekko ponad 50zl do wykorzystania ale chce mu cos fajnego kupic i odkładam. Mama tez mi cos dołoży wiec mysle ze bedzie ok. A w grudniu planuje kupic zestaw pędzli do makijażu i powoli bede kompletowac sobie materiały bo postaram sie zaoszczędzić troche na studniowce :-D

Happy zdrówka dla synka :-)

Myslalam ze rozszarpie dzis babke od marketingu... Małpa! ...

Kornelia została dzis z mama i... Spala od 8:30 do 10 a potem od 12:45 do 15:35 jestem zadowolona :-D

Teraz siedze przed angielskim. Jakos mi sie nie chce ale dam rade bo musze miec 5 :-D

reklama
Sandra Nie wszyscy starsi faceci sa żli. mój jest 9 lat starszy, mało się kłócimy, a jak już to na potęgę ale długo nei wytrzymujemy i maks po dóch dniach miło isę godzimy. a co do unikania niechcianej ciąży to tak jak ktoś napisał zakazany owoc smakuje najlepiej. najwazniejsza jest rozmowa z dzieckiem, masz swój przykład i będziesz mogła go podac córce. Miłośc nei wybiera i nei wiadomo na kogo padnie ale trzeba tez umieć kochac z głową.

Milenaa Zdrówka dla małej.

23 may tak, wszystkiego po trochu robię. maluję ryzuję i takie tam.

Zdrówka dla chorujących.ja swój zdrowotny krzys miałam przez trzy dni, sama gorączka i ogromny ból głowy, co prawda ból został ale goraczki już nei ma na szczęscie, a skąd sie wzieła to nei wiem.

Do góry