reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej :)
Dziekuje za wsparcue :)

Paulina duzo szczescia i slodkiego zycia zycze Nikoli :)

A ja uwazam ze w milosci wiek i km nie maja znaczenia byleby nie wchidzic dwa razy do tej samej rzeki :) my jako kobiety jesresmy bardziej dorosle id mezczyzn (riwiesnikow) oczywiscie sa wyjatki :)

Dobrze ze daleka driga przede mna na tlumaczenia skad dzieci i co to seks :) moja mama rozmawuala z siostra o seksie tlumaczyla a zaszla w wueku 18 czy 19 lat i powiedziala namie jeszxze ze za duzo jej mowila o tym dlatego zaszla w ciaze :D

reklama
Wg sama rozmowa o seksie i zabezpieczeniach to nic nie da. Rylko tyle ze dziwcko usiwadomione, ale jesli chcemy oszczedzic dziecku tego co sie samemy przeszlo to potrzebna jest szczera rozmowa o tym ze zycie nie hest takie kolorowe. No ale jeszcze duzo czasu macie na takie rzeczy. U mnie pewnie za niecale 10 lat sie zacznie

Jeśli o moje zdanie chodzi to nie ma złotego środka na to żeby dziecko nie miało dziecka wcześnie. Bo na jednego podziała szczera rozmowa a na innego nie, czasem dziewczyny świadomie zachodzą w ciążę mając 16lat a czasem poprostu wpadną mimo zabezpieczenia. Dużo zalezy od sytuacji i charaktetu. Ja na pewno Dennisisowi będę powtarzać ze ma sie zabezpieczać i tłumaczyć ze jak jego dziewczyna zajdzie w ciążę to będzie musiał wziąść za to odpowiedzialnosc zeby ona nie została sama. Ale czy to coś da to sie okaże.

Hejjjj.

Paulina- sto lat dla Nikoliny i duuuzo zdrowka ;))))

Co do uswiadamiania to mama cos tam gadala itp a jak mialam pierwszego chlolaka tak dkuzej i powazniej to chciala isc po tabsy ze mna :D ale ja jej powiedzialam ze nie bede tego robic i juz i tak tez bylo. Nie chcialam i nie dostal tego a jak zaczal naciskac to papa mu zrobilam :D
T nie naciskal na mnir jak bede gotowa to mam powiedziec tak powiedzial. I to on byl moim pierwszym takim :D

Teraz sie pochwale ze dostalam ta prace :D narazie na miesiac ale jak beda potrzebowac to przedluza na stale ;)
Stresowalam sie mega a kolo tylko mi mowil Don't worry :p

W ogole to tylko bylam ja biala na 30osob na 13-30..
21listopada trening a 24 go do pracy.

Niuska byla z sasiadka i nie plakala, dumna taka jestem z niej ;))

Ja dzis bardziej rozlozona.. chrypka, leb peka, gardlo swedzi.. Teraz zmiana i pilnujemy dzieciakow sasiadow bo on do 19 w pracy a z najstarszym dzis kosciol ma, a mowila ze. kolejna dwojka ancymonkow kosciol rozniesie :D

Hej dziewczynki ;)
U mnie mały juz spi a Ł siedzi u mechanika .. Mam trochę czasu do nauki na sprawdzian .
Manius po szczepieniu super nie marudzil nie miał gorączki ;)

Wiecie co muszę wam i czyms powiedzieć chyba doczekam się pierścionka zareczynowego bo kuzyn troche się mi wygadal xd
No jestem ciekawa ..

Paulina, sto lat dla Nikoli :tak:
Magda, gratulacje i duzo zdrowka:tak:

Ja urodzilam majac 22 jesli Bartek poszedlby w moje slady bylabym babcia w wieku 44 lat, jak dla mnie to za wczesnie, bede tlumaczyc jak to wyglada, ze nie jest latwo, sama uwazam ze za wczesnie urodzilam, mam nadzieje ze nie pojdzie w moje slady:zawstydzona/y:

co do roznicy wieku uwzam ze to malo istotne o ile nie jest to kolosalna roznica, moj ex byl starszy ode mnie o 6 lat a po 3 latach coraz wiecej klotni bylo, Ł jest z mojego rocznika. Narzeczony siostry jest od niej starszy o 15 lat, ona ma 21 on 36 i sie dogaduja, od kilku mies mieszkaja razem i planuja slub na czerwiec a przed nim miala chlopaka w swoim wieku, inny byl chyba 4 lata starszy.

Aniula - ja urodziłam mając 19, 5 i uważam że nie za wcześnie:) ale ja z S. Juz długo byłam mieliśmy oboje skonczone szkoly i prace. Jak Dennis pójdzie w moje ślady zostane babcia w wieku 40 lat i płakać nie będę choć to wcześnie. Wolałabym miec 50lat jak zostane babcia ale on wtedy będzie miał 30 a to trochę za późno na pierwsze dziecko. W sumie nie ważne ile będzie miał lat, najważniejsze żeby mial stałą dziewczyne i szkołę skonzona.

reklama
Do góry