reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja uwazam ze urodzilam tak z 3/4 lata za wczesnie. Tzn gdybym "wpadla" z poltorej roku pozniej to ok, ale mysle ze ciaze planowana mialabym zaraz po skonczeniu szkoly, czyli pewnie gdzies za rok bym sie dopiero starala, a tu bęc Nika za rok 3 lata miec bedzie :p

reklama
Paulina - super :) wreszcie:) czekam na zdjęcia nowego lokum:)
Co do wieku to sie z tobą zgadzam a w przypadku fscets do 27.
Młoda mama - 18 tak to niezły wiek ale mimo wszystko uważam że lepiej szkole mieć skonczona jak ma się dziecko.

Musze się wam pochwalic ze od trzech dni maly pozwala sobie robić inhalacje bez płaczu. Choc przy tym ataku był płacz i się wyrywał. Ale rano i wieczorem to bez problemu:)
Edit...ja zaszłam w ciążę rok i 3 miesiące po skończeniu szkoky ale to dlatego ze S uczyl się rok dłużej niż ja

Ostatnia edycja:
HAPPY szalu nie ma zeby sie chwalic :( w sensie nie ze zaden apartament, zwykle mieszkanko, przytulne, pokoj duzy, wieeeelki balkon, lazienka z wanna i oddzielna kuchnia z normalna lodowka i piekarnikiem. Blisko sklep, plac zabaw, przedszkole. W maju 2015 to mieszkanie bedzie remontowane. A no i hyra 3tys kr mniej od tej kawalerki co ostatnio ogladalismy.

Brawo dla Dennisa!

WAMPI w 100% sie zgadzam :-)
MLODA a staraliscie sie o dziecko? Bo ja jak zaszlam w ciaze to tez do tego dojrzalam i uwazam ze podolalam i jestem bardzo dobra mama :-)

Edit
Podejrzewam ze bedziemy juz tam mieszkac dopoki nie dostaniemy z gminy ;) a jak w maju wyremontuja to bedzie duuzo przyjemniej

Paulina - szczerze to myslelismy ale nie udawało się przez 2 miesiące i odpuscilismy a tu bach na 3 miesiąc ciąża ;) każda matka stara się być najlepsza matka dla swoich dzieci ;)
Każde mieszkanko jest dobre jak sie samemu mieszka i nikt się nie wcina .

Sandra - ja cie popieram bo sama mając 14 lat miałam chłopaka o 7lat starszego, majac i wiem czym to grozi, w drugą stronę też nie wyobrażam sobie ze demnis mając ponad 20 lat spotyka się z 14 latka. Taka różnica to wtedy przepaść

reklama
Ja sie nie zgadzam. Majac 14 lat moj mial 22. I jest ok. I zamykalismy sie w pokoju bo raczej przy otwartych gdzie co chwile sie ktos krecil siedziec nie dalo a w srodku dnia przy pelnym domu to raczej seksu sie nie da uprawiac.
SANDRa ty niestety zle trafilas i pewnie przez to jestes tak nastawiona na starszych.

Do góry