reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
moi chlopcy po roczku tez raz dziennie, ale 3-4 godziny :) a bywalo ze 2 x dziennie po 2,5-3 h. Raj normalnie :)

bylismy na treningu. F cudnie.. sluchal trenera, z O problem nadal.. bo on probuje cwaniakowac i nie koniecznie sie slucha.

Podalam dennisowi syropy i pierwszy raz od dawna je po prostu podalam a nie wlalam siła do gardła:D teraz je drugi jogurt. :) apetyt dzis ma ogromny bo na śniadanie dwa danonki i tosta z serem pozniej rosół z wczoraj, później Pałka z kurczaka z ziemniakami i sosem, znów ziemniaki bo tata z pracy wrócił to trzeba było zjeść dla towazystwa i teraz 2 jogurty.

Siemka Dziewczyny wiem, nerwami nic nie wskóram ale przynajmniej wiem skąd ma takie teksty jakieś głupie filmiki na YT. Ale już ma zakaz :-) Zadowolona nie jest , ale cóż bywa .
ciekawe jakie będzie moje jak skończy rok ?Już się boje :-D
Macjiejkaa : Nie długo dołączę do Ciebie też biorę się za alimenty no i za niego.!

Macieja tylko skad brac na to sile ehh to tylko gadanie dzisiaj bylo a gdzie reszta na tyle dobrze ze mam swiadkow

Happy no to dzisiaj mial apetyt Denis ;D

Sandra no ja 18 list mam o podwyzke dobrze ze na kazdym pozwie zaznaczam zeby odbulo sie bez jego obecnosci bo do usranej smierci bym czekala ;/ a ta terazniejsza moze sie wlec chociaz mam nadzieje ze adwokatka zalatwi to sprawnie yhh

reklama
Olcia duzo sil !!!
Sandra zobaczysz jak szybko zleci i zaraz roczek będzie ;)
Happy Moj to samo ciągle by dziś jadł ale moj maluszek juz słodko śpi można chwilke odpocząć no i za godzinke meczyk ;) jaki wynik obstawiacie ?

Do góry